Benim PC Lenovo b570 biosa girmiyor ??

Azimkar

Confirmed Memb.
Konular
6
Benim b570 Lenovo bir laptopum var biosa girmiyor PC açılınca Lenovo yazısı gelior f2 basmam gerekiyor basıyorum ama direk Windows başlıyor sonra kapatıyorum bios özel bir tuş var ona basıyorum gene aynı bios pilini değiştim gene aynı... Format at dediler attım gene aynı...

ato1234

Member
valla hocam ben lenovodan çok anlammam ama pc değiştir derim nokbook ise ddeğiştir eğer oyun oynıyorsan ki kesin oynıyorsun burda olduguna göre pc değiştir masaüstü al lol de mesela 101 fps alıyorsan loptop ta masaüstünde 205 210 alıyorsun rahat o sorunun çözmü yoktur..

Azimkar

Confirmed Memb.
Konular
6

ardahilecivd

Super Member
Lenovodan anlamam ama f12 tuşu yada f2 + delete tuşuna bas bilgisayar açılırken olmasa bios pilin gitmiştir yada f12 + fn f12 + delete tuşlarına bas olmasa

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Knk bios pilini değiştim sorun onda .değil bios girmiyor bastım tuşlara eskiden giriyorum şuan giremiyorum...
PC'yi açın. Hemen ve art arda F2 veya ( Fn+F2 ) tuşlarına basın. BIOS erişim birden fazla deneme gerektirebilir.
Sanırsam Lenovo marka bilgisayarda bu şekilde bios ayarlarına erişim sağlanabilmektedir.
Şu ihtimal de söz konusu olabilir ; markası aynı olmuş olsa bile model farklılığından ötürü bios tuşu fonksiyonu değişkenlik gösterebilir.(Çok düşük bir ihtimal ama yinede belirtmek istedim.)