Bilgisayarım Açılırken Donuyor ve Açılmıyor

• Konbuyu başlatan YagizT
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 34
  • Görüntüleme: 2K

YagizT

Member
Konular
1
Sa yardıma ihtiyacım var bilgisayar ekranım şifre ekranı gelmeden donuyor mouse ve klavye hareket ettiremiyorum evet bunun çözümü var fakat ben Gelişmiş Seçenekleri açamıyorum pc'yi açarken F8 basıyorum gelen ekran benim SSD'yi gösteriyor ve ona tıkladığımda yine aynı şekilde açılıyor ve ekran donuk şekilde duruyor napıcam bilmiyorum oysaki RealityCheats'i çok sevmiştim benle alakalı bu galiba kimsede olmuyor sanırsam ekran kartım Asus Amd Radeon RX580 işlemcim Ryzen 5 3500 bilgisayar parçalarımla mı alakalı acaba? Umarım çözebilirim RC'yi bırakmak istemiyorum :(

iwystic

Veteran
Konular
290
Sorun bilgisayar parçalarında olabilir. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, bir bilgisayarcıya göstermelisin.

• Beğen
Tepkiler: Tao

Shiva

Admin
Konular
522
Gelişmiş seçeneklere girme tuşunu mu bilmiyorsun?

Sorun bilgisayar parçalarıyla ilgili değil.
Sadece gelişmiş seçeneklere girebilmen için bilgisayarındaki o tuşu bulman gerekiyor. Açılırken enter basıp dener misin

YagizT

Member
Konular
1

Sadece gelişmiş seçeneklere girebilmen için bilgisayarındaki o tuşu bulman gerekiyor. Açılırken enter basıp dener misin
Evet bilgisayar açıkken girebiliyorum shift + yeniden başlatla fakat bu hata bende olduğunda bilgisayarı açamadığımdan yapamıyordum şimdi enterıda denicem hatta gerekirse bütün F1 den F12 ye kadar olan tuşları denicem umarım açabilirim hızlı yanıt ve yardımlar için teşekkürler

YagizT

Member
Konular
1

Maalesef enterda olmadı kusura bakmayın sizide uğraştırmak istemiyorum ama bildiğiniz bütün girme tuşlarını söyler misiniz? Yani F8 Enter gibi bende 2 side olmuyor