Bilgisayarım açılıyor Görüntü yok

Dogecan

Ultra Member
Konular
40
Bilgisayarıma Yeni soğutucu aldım ve taktım Snowman x4 Anakartım B450 TOMAHAWK MAX yeni aldığım soğutucu taktım açtım bilgisayarı anakartta kırmızı ışık yanıyor sabit şekilde bilgisayar çalışıyor görüntü yok
lütfen yardım edin işlemciyi çıkartım taktım macunu sildim tekrar taktım üfledim işlemci pinlerinde yamulma yok zaten sıfır işlemci ramlari söktüm taktım bios pili taktım çıkardım ama hala aynı

1337jordy

Super Member
Konular
6
knk herhangi bir donanıma zarar vermiş olabilirsin veya hdmi kablosunda yırtılma kopma olmuş olabilir

Cihanak01

Confirmed Memb.
Konular
9
yt den destek almaya çalış. Olmadı bundan anlayan SAĞLAM birine götür aga

hizex22

Super Member
Konular
6
garantisi varsa garantiye ggonder yoksa bsaka bır hndm kablosu dene olmasa gecmıs olusn

levotr

Super Member
Konular
7
kanka teknik servis yorumum ramlari basmıyor veya işlemciye basmayan sıvı soğutmadan işlemciyi yakmış olabilirsin
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka teknik servis yorumum ramlari basmıyor veya işlemciye basmayan sıvı soğutmadan işlemciyi yakmış olabilirsin
temel düşüncem ramlerden olabilir veya hdmi kablosunada bak istersen kolay sebeplerdende cıkmış olabilir

Scott12

Confirmed Memb.
Eğerki format atmasını biliyorsan format at format atmasını bilmiyorsan bilen birine attır

tunahandmn3z

Super Member
Konular
3
Kabloları iyice kontrol et
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ekranda tuş varsa o kapalı olabilir bi kontrol et