Bilgisayarıma Saldırıyorlar yardım

burak2662

Confirmed Memb.
Böyle bir şey yaşamadım ama malware bytes si söylediğiniz iyi oldu ben bilmiyordum yararlı mı baya

XynoSS

Confirmed Memb.
Konular
4
Kanka hallettin mi yardımcı olmaya çalısayım mı

fehimxd34

Super Member
Konular
2
kaspersky kullan bi dene bulabilir belki kaldıra bilirsin

emirxll

Köle Tüccarı
Super Member
Konular
1
internetini resetle dostum şifresini değiştir bilgisayarına temiz format at usb ile temiz kurulum yap

zidor31

Super Member
Konular
1
ıp ile bişey yapamazsın kanka

aurorare

Legend Member
Konular
4
Bilgisayarınızdaki virüsleri temizlemek için şu adımları izleyebilirsiniz: Öncelikle, güvenilir bir antivirüs yazılımınız olduğundan ve her zaman güncel olduğundan emin olun. İkinci olarak, virüsleri tespit etmek ve kaldırmak için bilgisayarınızda tam bir tarama gerçekleştirin. Üçüncü olarak, gerekirse, diğer programlarla çakışmaları önlemek için tarama yaparken güvenli modu kullanın. Dördüncü olarak, şüpheli dosyaları veya programları silin ve bilinmeyen başlangıç programlarını devre dışı bırakın. Beşinci olarak, işletim sisteminizi ve yazılımınızı düzenli olarak güncelleyin. Altıncı olarak, önbelleği ve geçici dosyaları düzenli olarak temizleyin. Yedinci olarak, bu adımlar işe yaramazsa, bilgisayarınızda fabrika ayarlarına sıfırlama yapmayı düşünebilirsiniz, ancak önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.