Bilgisayarın birden kapanması

akrobat004

Confirmed Memb.
Konular
5
Merhaba arkadaşlar Fivem me girdiğimde bilgisayarım bir sure sonra restart atıyor kendiliginden ama atmadan once islemci fanı cok sesli calısıyor
nedeni nedir bilmiyor ama ısıya baktgmda 67 c duryor

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Bana kalırsa evin yada bilgisayarın bağlı oldugu elektrik kablosunda bir problem var ve kısa devre tarzı bir şey oluyor ve bilgisayar en ufak kısa devrede kapanıp acılıyor.
benim tahminim bu yönde :)
Bende de bilgisayar kapanıyordu ısınıp.Termal macun sürme zamanı gelmişti.İnternetten baktım.Yemin ederim diş macunu sürdüm.Düzeldi.Tekrar kapanmaya başladı 1-2 gün sonra ve tekrar sürdüm ve 6-7 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum.Ama termal macun almaya üşendiğim için diş macunu sürmüştüm.Sen gene de termal macun sür.

Atmaca27

Super Member
Konular
1
Aga hile çok guzel suan oynuyorum cok begendim yaa bence cok güzel kullanmayanlara tavsiye ederim :)

CodeR

Ultra Member
Konular
14
ramden kaynaklı olabliirmi caba bende de vardı ramden kaynaklı dediler

beraatucaar

Ultra Member
Konular
13
Web sitesi
www.instagram.com
Bende de bilgisayar kapanıyordu ısınıp.Termal macun sürme zamanı gelmişti.İnternetten baktım.Yemin ederim diş macunu sürdüm.Düzeldi.Tekrar kapanmaya başladı 1-2 gün sonra ve tekrar sürdüm ve 6-7 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum.Ama termal macun almaya üşendiğim için diş macunu sürmüştüm.Sen gene de termal macun sür.
kanka mesir macunu sürseydin dasfasdgfas :D :D