Bilgisayarın kendi kendine bir anda kapanıp açılma sorunun çözümü! %100

syne

Lucifer
Super Member
Konular
21
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu yorum yazanlara özel yapmayacağım isteyen keyfine bağlı yorumunu yapar.

1- ÖNCELİKLE KASA İŞLERİNDEN HİÇ ANLAMIYORSANIZ YANINIZA BABANIZ OLUR BİR BÜYÜĞÜNÜZÜ ALIN.
2- SONRASINDA KASANIN KAPAĞINI AÇIN.
3- KULLANMADIĞINIZ BİR DIŞ FIRÇASI ALIN. ( KESİN LAZIM )
4- ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİDE ALMANIZ İŞ GÖRÜR. ( KESİN LAZIM )
5- ÖNCE ELEKTİRK SÜPÜRGESİYLE İÇİNDE BİRİKEN KİRLERİ ALIYORSUNUZ.
6- SONRASINDA DIŞ FIRÇASI İLE KÖŞE DİPLERİ KALAN YERLERİ TEMİZLİYORSUNUZ.

Bu kadar arkadaşlar, sonrasında kasanın kapağını takıp bilgisayarı başlatabilirsiniz.
İYİ FORUMLAR :)

heno2630

Confirmed Memb.
Konular
1
reset at knk düzelir düzelmesse kasada sorun vardır

_63ApoCan

Confirmed Memb.
Konular
1
olabilir mi acaba çünkü arkadaşım için

MEHMET49

Confirmed Memb.
Normal bir bilgisayar kendiliğinden açılıp kapanmaz. Belliki bilgisayarında yolunda olmayan bazı şeyler var. Bu konuda sana bir kaç yol gostericegim. Öncelikle bilgisayarının güncel olup olmadığı kontrol edilmelidir.
Ardından PC nin bağlı olduğu ortamda fazla enerji çeken cihaz var ise bu faktör ortadan kaldırılmalıdır (anı gerilim dalgalanmaları olaabileceginden) en son bir uzmana danışarak bilgi edinebilirsiniz.

syne

Lucifer
Super Member
Konular
21
Normal bir bilgisayar kendiliğinden açılıp kapanmaz. Belliki bilgisayarında yolunda olmayan bazı şeyler var. Bu konuda sana bir kaç yol gostericegim. Öncelikle bilgisayarının güncel olup olmadığı kontrol edilmelidir.
Ardından PC nin bağlı olduğu ortamda fazla enerji çeken cihaz var ise bu faktör ortadan kaldırılmalıdır (anı gerilim dalgalanmaları olaabileceginden) en son bir uzmana danışarak bilgi edinebilirsiniz.
Dostum en iyi bilen hep sizlersiniz zaten burada normal stabil bir bilgi verdin normal düzeyde senin dediklerini yapmalarına gerek yok benim bilgisayarımda önceden kendi kendine kapanıp açılıyordu burada yazdıklarımın aynısını yaptım düzeldi.