Bios ID check error hatası

JamisLurker

Kedy!
Super Member
Konular
10
Merhaba değerli arkadaşlar "GIGABYTE H510M H" Ana kartına sahibim ve BIOS sürümüm F8. Ben bu sürümü F13'e yükseltmek istiyordum ama yükseltirken (dosya seçtikten hemen sonra) BIOS ekranında "BIOS ID check error" hatasını aldım lütfen yardımcı olur musunuz?

Not: Flash belleği anakarta takıp yaptım ve her yaptığım işlem sonrası ve her kapatıp açma/yeniden başlatma esnasında da belleği çıkardım. Dosyaları rar dosyasından klasöre çıkarttım ve anakartımın ismi geçen dosyayı USB belleğe atıp denedim.

𝓗𝓪𝓬𝓴

Ultra Member
Konular
52
ana kartına önceden yaptığın ayarlar güncelemeye engel olabilir cmos pilini çıkaıp baştan tak ve direk f8 den f13 geçemekte sorun yaratabilir anlatmaya çalıştığım ((((cmos pilini çıkar baştan tak ve f10 veya f11 yap sonra sonra f13ü dene))))

JamisLurker

Kedy!
Super Member
Konular
10
ana kartına önceden yaptığın ayarlar güncelemeye engel olabilir cmos pilini çıkaıp baştan tak ve direk f8 den f13 geçemekte sorun yaratabilir anlatmaya çalıştığım ((((cmos pilini çıkar baştan tak ve f10 veya f11 yap sonra sonra f13ü dene))))
Pili çıkartıp takmıştım ve F9 sürümünü yüklemeyi denemiştim ama sonuç aynıydı, başka önerin var mı?

Caster

Super Member
al baltayı kır pc yi yenısını al düzelir knk

kremlipegnirm

Super Member
Konular
5
f13 mü hocam 12 olmasın :D