S SalihMtf Active Member Katılım 2 Ocak 2021 Konular 6 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 7 Ocak 2021 #1 Selamlar Hile İndirirken Virüs Total'ı Kullanıyorum Fakat Her Hilede Virüs Var Gözüküyor Eğer Hangi Virüsler Tespit Edilirse O Hileyi Açmiyim
Selamlar Hile İndirirken Virüs Total'ı Kullanıyorum Fakat Her Hilede Virüs Var Gözüküyor Eğer Hangi Virüsler Tespit Edilirse O Hileyi Açmiyim
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,886 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,772 7 Ocak 2021 #2 Hilelerde virüs yok, sadece 3. parti yazılım olduğundan öyle gösteriyor. Oyla 0 Downvote
Selyk Prince Of Darkness Moderator Katılım 6 Eyl 2020 Konular 81 Mesajlar 2,656 Çözümler 563 Tepkime puanı 1,745 7 Ocak 2021 #3 Hileler virüs olarak gözüküyor ama bunu fırsat bulup içine trojan vb şeyler koyan var sadece güvendiğin yerlerden indir. Oyla 0 Downvote
Hileler virüs olarak gözüküyor ama bunu fırsat bulup içine trojan vb şeyler koyan var sadece güvendiğin yerlerden indir.
S SalihMtf Active Member Katılım 2 Ocak 2021 Konular 6 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 7 Ocak 2021 #4 Pyth.IO' Alıntı: Hilelerde virüs yok, sadece 3. parti yazılım olduğundan öyle gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... ben sizin hilelerinize bişe demiyorum fakat bazıları hile yerine virüs koyuyor onu nasıl anlicam Oyla 0 Downvote
Pyth.IO' Alıntı: Hilelerde virüs yok, sadece 3. parti yazılım olduğundan öyle gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... ben sizin hilelerinize bişe demiyorum fakat bazıları hile yerine virüs koyuyor onu nasıl anlicam
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,886 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,772 7 Ocak 2021 #5 SalihMtf' Alıntı: ben sizin hilelerinize bişe demiyorum fakat bazıları hile yerine virüs koyuyor onu nasıl anlicam Genişletmek için tıkla ... VirusTotal'de KasperSky ve MalwareBytes virüs gösteriyorsa, o hileyi kullanma. Çünkü, virüs olabilir. Oyla 0 Downvote
SalihMtf' Alıntı: ben sizin hilelerinize bişe demiyorum fakat bazıları hile yerine virüs koyuyor onu nasıl anlicam Genişletmek için tıkla ... VirusTotal'de KasperSky ve MalwareBytes virüs gösteriyorsa, o hileyi kullanma. Çünkü, virüs olabilir.
S SalihMtf Active Member Katılım 2 Ocak 2021 Konular 6 Mesajlar 27 Tepkime puanı 1 7 Ocak 2021 #6 Pyth.IO' Alıntı: VirusTotal'de KasperSky ve MalwareBytes virüs gösteriyorsa, o hileyi kullanma. Çünkü, virüs olabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Oyla 0 Downvote
Pyth.IO' Alıntı: VirusTotal'de KasperSky ve MalwareBytes virüs gösteriyorsa, o hileyi kullanma. Çünkü, virüs olabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler