Birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

kuzgununfair

Super Member
Konular
4
Arkadaşlar merhaba, bir soru sormak için konu açıyorum. Birinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığına nasıl kanaat getiriyorsunuz neye göre işliyor. Biraz çekingen insanların karşısında bu durum zor gibi anlayamıyorum ne yapmam lazım?

anon4123312

Confirmed Memb.
Konular
11
nasıl anlarız bilmiyorum ama hoşlandırmanın yolunu biliyorum discordumu atiyim gel anlatırım yazarak anlatamam ALGOS#0035

Darknesspow

Confirmed Memb.
damn bu konu benim gibi bir asosyal için çok zor bildiğim kadar sosyal olarak sana biraz daha yakınlaşır senin yanında bi garip fln davranır yani

kuzgununfair

Super Member
Konular
4
Knk ona sor benden hoşlanıyorsun biliyorum diye sor
Kankam bunu dersem kaybedebilirim hani kesin emin olmam lazım çekinik biraz o yüzden hiç anlayamıyorum, mesela bir çok mesaj yazıyor konuşuyor bazen bir hafta yazmıyor değişik ya :/

Norah

bang!
Legend Member
Konular
57
Senle Hep İltifatlı Konuşuyosa Yanına Hep Geliyosa Nud Atıyo mmmmm

Imhotep

Legend Member
Konular
40
Telefon numarasını al alırken hatalı numara söyle eyer düzeltiyorsa seni seviyordur.

Darknesspow

Confirmed Memb.
Kankam bunu dersem kaybedebilirim hani kesin emin olmam lazım çekinik biraz o yüzden hiç anlayamıyorum, mesela bir çok mesaj yazıyor konuşuyor bazen bir hafta yazmıyor değişik ya :/
hep böyleyse seni sikiodur muhtemelen yada ailevi bir sıkıntıdan dolayıdır AMK GİT AÇIL EN KÖTÜ HAYIR DİCEK BÖYLE MERAK İÇİNDE KALACAĞINA KURTULMUŞ OLURSUN yada cidden seni seviyordur mutlu son

kuzgununfair

Super Member
Konular
4
hep böyleyse seni sikiodur muhtemelen yada ailevi bir sıkıntıdan dolayıdır AMK GİT AÇIL EN KÖTÜ HAYIR DİCEK BÖYLE MERAK İÇİNDE KALACAĞINA KURTULMUŞ OLURSUN yada cidden seni seviyordur mutlu son
Kanka beni s2kemez öyle bir şansı yok :D ne kaybedersin dediğin çok ortak arkadaşımız var sıkıntı :D

Darknesspow

Confirmed Memb.
Kanka beni s2kemez öyle bir şansı yok :D ne kaybedersin dediğin çok ortak arkadaşımız var sıkıntı :D
aga senin tercihin tabi ama ben olsam çok çekingen ve içine kapalı bir insan olsam da öyleyim zaten sorardım değilde seni seviyorum duygularım karşılıklı mı diye sorardım yani arkadaş olarak seni reddederse arkadaşların senle küsmez be okadar değil
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

seni sikiyodur derken sana sokması anlamında değil seni kendine bağlamaya fln çalışıyodur anlamında