Bu Zamana Kadar Gördüğünüz En Saçma Rüya...

Derin1adam

Racon Kesmiyorum Kafa Kesiyorum
Banned Member
Konular
51
Merhaba RC Ailesi öncelikle ben başlamak istiyorum :)
Sizin de bu tarz saçma sapan rüyalarınız varsa yorumda belirtin :D

Bir uçaktan paraşütle atlıyoruz rüyada, hiç tanımadığım birisi geliyor havada süzülürken, paraşütü versene kanka sevgilim trip atıyor diyo. ben napıcam verince diyorum, bir şey olmaz idare et sen diyor. arabanın anahtarı üzerinde binersin sen diyor. tamam kanka canın sağolsun deyip mal gibi paraşütümü veriyorum. yüzünü aklıma kazıdım oğlum, denk gelirsek o korku dolu 10 saniye için aklını alıcam senin

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Konular
69
Benim ilginç olan rüyam balkondan düşüyordum ve ardı arkası kesilmiyordu

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Konular
69
böyle rüyaları neden görüyoruz anlamıyorum ben de yolda yürürken deliğe düşerdim
Rüyada düştüğünü görmek aslında ferahlık ve esenlik bulmak anlamına gelir. ... Rüyada düşmenin tabiri, ferah bir hayata yorulur. Rüya sahibinin sıkıntı, üzüntü, keder ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder. Kişinin maddi sıkıntısından kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

İlginç ?

iwystic

Veteran
Konular
290
Rüyada düştüğünü görmek aslında ferahlık ve esenlik bulmak anlamına gelir. ... Rüyada düşmenin tabiri, ferah bir hayata yorulur. Rüya sahibinin sıkıntı, üzüntü, keder ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder. Kişinin maddi sıkıntısından kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

İlginç ?
Açıkçası böyle şeylere inanmıyorum tanrıdan vahiy gelmiş olamaz herhalde