Bu Zamana Kadar Gördüğünüz En Saçma Rüya...

hasanhasan00

Confirmed Memb.
Konular
5
En korkunç rüyam şöyleydi bana bir kez karabasan geldi ve hayatımda yaşıyacagım en kötü şey uyuyorsun uyudugunu biliyorsun uyanamıyorsun yani bişey yapamıyorsun heryer karanlık bagırıyorsun kimse seni duymuyor çok kötü bişeydi benim için yani kimsenin başına gelmesini istemem

iwystic

Veteran
Konular
290
En korkunç rüyam şöyleydi bana bir kez karabasan geldi ve hayatımda yaşıyacagım en kötü şey uyuyorsun uyudugunu biliyorsun uyanamıyorsun yani bişey yapamıyorsun heryer karanlık bagırıyorsun kimse seni duymuyor çok kötü bişeydi benim için yani kimsenin başına gelmesini istemem
Ona halk ağzıyla karabasan deniyor. Genelde fazla yorgunken, endişeliyken veya negatifsen böyle şeyler uyurken başımıza geliyor.

hasanhasan00

Confirmed Memb.
Konular
5
Ona halk ağzıyla karabasan deniyor. Genelde fazla yorgunken, endişeliyken veya negatifsen böyle şeyler uyurken başımıza geliyor.
Evet admin cidden çok kötü bişey yani kalktıgımda zaten bidaha yatamadım o gece terlemiştim nefes nefese kaldım cidden kötü bişey admin kimsenin başına grlsin istemem seviyorum sizi ♥️

zartza6161

Confirmed Memb.
Konular
9
Hiç tanımadığınız birini görünce çok garip oluyor rüyalar

MeRtKaAn01

Super Member
Konular
7
benim rüyalarım rüya değilde gerçek hayat sanki ama anlatırsam ban yerim sanırım :D

Mertctn11i

Confirmed Memb.
Rüyamda Adam Öldürdügümü gordum kalktıgımda kendimi cimciklemişim

musaluss

Confirmed Memb.
Konular
7
Camı açıp açıp uçuyorum her rüyamda :D