BUNU NASIL ÇÖZÜCEM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

Tuncc

Super Member
Konular
24
BUNU NASIL ÇÖZÜCEM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-01-18 003457.png
    Ekran görüntüsü 2026-01-18 003457.png
    19.4 KB · Görüntüleme: 46

mamoli44der

Active Member
Bu hata sürücümüzün yüklenemediğini belirtir. Sürücümüzün yüklenmesini önlememesi için Anti virüs yazılımlarınız bilgisayarınızda kurulu olmamalıdır. Örn: Kaspersky, malwarebytes, feceit ac, avg, avast v.b. Anti virüs yazılımı kullanıyorsanız bu yazılımları silin pc yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Eğer anti virüs yazılımı zaten bulunmuyorsa
22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz yüklenmesi windows tarafından engellenmektedir. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.(bu seçenekler yoksa aşağıda ki kodları deneyin) (https://prnt.sc/cyUg8JMl0kye)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

sari5050

Yalan Dolan İnsanlar
Ultra Member
Konular
1
Virüs programı kapat hepsini devre dışı bırak birde öyle dene kardeşim