C# Market Admin Paneli Yazıyorum.

Sakorphe

Super Member
Konular
14
Merhaba C# ile bir Market Admin paneli yazmaya başladım kodlama dilini daha yeni yeni öğreniyorum.
Projenin Şu an ki hali video : TIKLA
sizce neler eklemeliyim ? tavsiyelerinizi bekliyoruum :)

Scitrez

Super Member
Konular
13
Gereksiz gibi gelecek ama yapabilirsen paneldeki aktif yetkili sayısı felan olabilir boş kalmaması için

Derin1adamm

Where is humanity going?
Ultra Member
Konular
60
Gayet güzel ve sade olmuş dostum,başarılarının devamını dilerim.

emre75364

Active Member
sürekli formun farklı yerlerde açılması yerine aynı yerde açabilirsin yada tek formda çalışabilirsin. geri butonları eklenebilir. eksik genel anlamda çok fazla var ama hepsini tek tek yazmaya üşendim.

Sakorphe

Super Member
Konular
14
sürekli formun farklı yerlerde açılması yerine aynı yerde açabilirsin yada tek formda çalışabilirsin. geri butonları eklenebilir. eksik genel anlamda çok fazla var ama hepsini tek tek yazmaya üşendim.
geri butonu var zaten programı geliştiriyorum daha eksiklerini tamamlamadım tamamlayacağım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Gayet güzel ve sade olmuş dostum,başarılarının devamını dilerim.
teşekkür ederim

Ertufan

Confirmed Memb.
Konular
8
Kanka projen bittiğinde sitede linkli şekilde paylaşma şansın varmı bu konudan proje ödevim var baştan başlamak yerine seninkini alıp az daha geliştirip not alıcam paylaşırsan süper olur

Sakorphe

Super Member
Konular
14
Kanka projen bittiğinde sitede linkli şekilde paylaşma şansın varmı bu konudan proje ödevim var baştan başlamak yerine seninkini alıp az daha geliştirip not alıcam paylaşırsan süper olur
dosya.tc'ye projeyi koyup atarım kanka ardaa#0362 discorddan eklersin virustotal ekleyip atarim 😊