ChatGBT ile program yazma hakkında

STORMfurkann

Super Member
Konular
24
Arkadaşalr chat gbt ile bir hile programı yazabileceğimi düşünüyorum. eğer bu mümkünse bu hileler yazmam için oyunun kodları fln oluyor yanlış bilmiyosam, o kodları nasıl elde edebilriim , ulaşabileceğim bir kaynak falan varsa yardımcı olurmusunuz.

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
gpt ile bir program yazamazsınız, gpt internetin sıkıştırılmış bir kitabın açıklamasından ibarettir. gpt, copy-paste-edit den oluşur. Sadece bir fikriniz olmadığında gpt ile daha fazla bilgiye ulaşmak için kullanabilirsiniz.

Stuckst

Super Member
Konular
3
Kodlama ile ilgili çok az bilgi veriyor ondan bir işlevli program oluşturman çok zor. mee6 veriyordu sanırım biraz

kynuxs

Super Member
Konular
9
beyler detaylı yazarsanız çok iyi atıyor chat gptyi az kullanmadım sağlam bir ai tabi daha iyileride vardır

merZop

Member
gbt benim bildigim polislerin kullandıgı uygulama ama gptden bahsedıyorsan kucuk bır website vs bile cok kotu yapıyor sürekli buglu şekilde veriyor sana hatalarını duzelttırmelisin küçük projelerde bile sürekli hata veren bir yapay zekayı büyük projelerde kullanmak fiyasko sonucundan başka bir şey getirmez biraz daha gelişmesini bekleyebilirsin.