CMD sorunu

LuciHelp56

Hayat kin tutmak için çok kısa.
Confirmed Memb.
Konular
19
Loaderi açıyorum istediğm oyun hilesine starta bastığımda 1 saniyeden az sürede cmd açılıp kapanıyor ve ana sekmeye atıyor hile olmuyor

31tuna52

Super Member
Konular
11
Genellikle virüs programıyla ilgilidir knkm
Defender için şunları denermisin

Lütfen bunu Komut isteminde çalıştırmayı deneyin. Başlat menüsünde CMD komut istemi türünü açmak için sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
Sonra bu komutu çalıştırın veya kopyalayıp yapıştırın.

REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender" /v DisableAntiSpyware

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı bu kısımdan güvenlik durvarının açık olup olmadığını test edin açık değilse açın bunu bir virüs veya yükledginiz başka bir antivirus programı kapatmış olabilir bunun için Windows defender haricindeki antivirus programlarını kaldırın

ALINTI

LuciHelp56

Hayat kin tutmak için çok kısa.
Confirmed Memb.
Konular
19
Genellikle virüs programıyla ilgilidir knkm
Defender için şunları denermisin

Lütfen bunu Komut isteminde çalıştırmayı deneyin. Başlat menüsünde CMD komut istemi türünü açmak için sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
Sonra bu komutu çalıştırın veya kopyalayıp yapıştırın.

REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender" /v DisableAntiSpyware

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı bu kısımdan güvenlik durvarının açık olup olmadığını test edin açık değilse açın bunu bir virüs veya yükledginiz başka bir antivirus programı kapatmış olabilir bunun için Windows defender haricindeki antivirus programlarını kaldırın

ALINTI
Kanka verdiğin kodu yapıştırdım böyle delete the registry value delete disableantispyware yes or no diye bişey yazdı yes mi diyim no mu