Çok kötüyüm(ÖZEL SORUN)

Lordist

Super Member
Konular
42
***SIKABİLİR***
Ya bende paranoya mı var okb mi var anlamadım fakat bazı şeyleri çok fazla kafaya takıyorum yani bu sıradan bir takıntı gibi değil daha çok kalıplaşmış bir şey. Dedem öldükten sonra oldu bu daha çok. Örneğin x kişisi benim bir özellğim ile dalga geçti atıyorum çok sıradan değil mi bunun neyini takıcaksın diyen olabilir ama bilmiyorum çok fazla takıyorum x kişisini öldürmeden rahat etmiyecekmişim gibi geliyor ve öylede oluyor gereksiz şeyleri arşa çıkarıyorum çok takılan olayları da hiç takmıyorum gibi birşey oldu ama bu taktığım şeyler beni hep huzursuz ediyor aynı zamanda kafamda paranoid düşünceler de var ne yapmalıyım yokmudur böyle farklı bir çözüm çok çaresizim kendimi ifade edemiyorum anlamıyorum anlayamıyorum neyim var ama cidden çok kötü olmasam bu yazıyı yazmazdım bu kadar.

feliixx1

Super Member
Konular
12
beyin senin onu istediğin gibi kullanabilirsin

zeoxn

Confirmed Memb.
Konular
1
geçmiş olsun kral bende aynı şekildeyim . üni sınavına girdim ve sonucu kötü geleceğini biliyorum . ama düşünmemek elde değil .

wouther

Active Member
geçmiş olsn moralimi bozdu benim de umarım kendine gelebilirsin kral

Tolgahan

Super Member
Konular
5
Oyun oynayarak başındaki Stresi at veya arkadaş ortamınla sürekli diyalogta kal düzeleceksin..