CS GO Güven faktörü nasıl yükseltilir bilgisi olan var mı?

rasofragg

Confirmed Memb.
Konular
16
Dostlar selma güven fakötürün nasıl yükselticem bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ü

Üye silindi 43636

Steam'de topluluk>rehber ve oradan da CS:GO Rehber'lerine girersen önüne aynı içeriğe sahip 4 tane rehber zaten gelir

rtx3131

Confirmed Memb.
övgü, toplam oynama saatinin fazla olması, steam profili düzenleme ve report yememe bunlar yükselticektir

dalgıngamer1

Bu isim ne ya :)
Banned Member
Konular
5
Girdiğin maçlarda takım arkadaşlarından övgü iste olabildiğince sebebi küfür/oyunbozanlık olsa bile rapor yememeye çalış.

kadird0

Confirmed Memb.
Konular
1
hocam övgü topladım yorum topladım saat kastım hiç bişey değişmedi valla ben de bilmiyorum

sapphirehori

Super Member
hocam övgü topladım yorum topladım saat kastım hiç bişey değişmedi valla ben de bilmiyorum
premium hesap ise çok kolay yükseliyor hile açma açarsan da belli etmemeye özen göster farklı kişilerden övgü topla kendi hazır grubun etki etmiyor çok
steam a arkadaş ekle ve arkadaşlarının güven faktörü yüksek olsun bu da etki eder ve oyunda 200 maçın olduktan sonra overwatch izleyip kişilerin hile olup olmadığını raporlayabilirsin bu da güven faktörünü yükseltir

yigit11

Super Member
Konular
9
Uyarı alma, sunucu topluluklarına gir adını yücelt saat kas küfür etme bağırma sinirlenme banlanma rankın yüksek olsun az geçmedik o yollardan .D