Cs:Go Owerwatch Ban Vac'a Dönüşmesi ?

EfeYK12

Super Member
Konular
5
Beyler öncelikle selamun aleyküm cümleten. Yarım saat - 1 saat önce falan csgo girdiğim gibi '' Owerwatch '' ban yemişim ve steam profilimde '' Kayıtlarda 1 oyun yasaklaması, En son 0 gün önce yasaklandı '' diyor. Birkaç kişiyle görüştüm ve tartıştım bana diyorlar ki kullandığın hileye bağlı 1 oyun yasaklanman vac'a dönüşebilir bazı kişiler de diyor ki dönüşmez sadece oyun yasaklaması olarak kalır. Sizlerin de bildiği üzere VAC yersem Valve'nin tüm oyunlarına girişim engellenir ( ki ben bunun olmasını istemiyorum ) fakat 1 oyun yasaklanması kalırsa sadece CS:GO'da banım olur. Sizce bu durum nasıl olur 1 oyun yasaklanması olarak kalır mı yoksa VAC yasaklanmasına dönüşür mü ? ( edit = bir arkadaşım daha kullandıgın hileye göre 1 gün, 1 ay, 1 yıl herhangi bir zamanda vaca dönüşebilir dedi sizin düşünceleriniz nedir yardımcı olabilir misiniz ? ) ( edit2= hesaba çok para yatırdım ondan sadece csgodan ödün verebilirim :D )

Ryderizm

Super Member
Konular
2
vac olsa gün yazmaz diye düşünüyorum süresine göre tekrar dene bence

Shine

Super Member
Konular
2
Aynisi bana 2 yil once oldu, overwatchden ban yedim. Legit oynuyordum ama biraz tilt olunca belli olmus yattik assagi. Owerwatch banim vac e donustu.

nevar

Super Member
Konular
1
bende vac banı yedim ama açtım geri spoofer ile
sin GIF