Cs2 Hilesi Tam ekran'da gelmiyor

Zortx

Active Member
Konular
4
Selam herkese ben Cs2 hilesi cıktıgını gordum ve yapmaya calıstım yaptım ama oyuna girdiğim zaman tam ekranda değil tam ekran pencerilide calısıyor bunu cozumu var mıdır??

salaben

Super Member
Konular
17
kanka olmuyor öyle büyük ihtimalle hile sadece o ekran ayarlarında geliyor yetkililer şöyle yapar en iyi oda uğraştırır her ekran ayarı icin ayrı hile atcaklar fln o erkan boyutu falan ama deniler ekranda oyna o gayet iyi aslında

ibolords0101

Confirmed Memb.
Konular
2
ekranı zaten kendisi otomatik ayarlanıyor knk onu sen ayarlayamasın sadece yana sürüklersin

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
İleriki zamanlarda cs2 hilesinin internal versiyonu çıkar muhtemelen. Şimdi ki kullanılan hile external. External hileler maalesef tam ekran pencereli ya da sadece pencereli modda çalışmaktadır. Bu da bende dahil sistemi kötü olanlar için hile kullanılamaz halde. Çünkü oyunu tam ekran pencereli ya da pencereli moda alınca fps yerler de geziyor. Cs go zamanında internal hileler vardı istediğin şekilde tam ekran ya da grafiği düşürebiliyordun her ayar da çalışıyordu. External hileleri yapmak kolayken, internal hileleri tasarlamak zordur. Ama inanıyorum ki bunun internal versiyonu da çıkacak. O zaman indirip oynayabiliriz.

Zortx

Active Member
Konular
4
İleriki zamanlarda cs2 hilesinin internal versiyonu çıkar muhtemelen. Şimdi ki kullanılan hile external. External hileler maalesef tam ekran pencereli ya da sadece pencereli modda çalışmaktadır. Bu da bende dahil sistemi kötü olanlar için hile kullanılamaz halde. Çünkü oyunu tam ekran pencereli ya da pencereli moda alınca fps yerler de geziyor. Cs go zamanında internal hileler vardı istediğin şekilde tam ekran ya da grafiği düşürebiliyordun her ayar da çalışıyordu. External hileleri yapmak kolayken, internal hileleri tasarlamak zordur. Ama inanıyorum ki bunun internal versiyonu da çıkacak. O zaman indirip oynayabiliriz.
cevabın için teşekkür ederimmm