Remexus
Super Member
Agalar ben CSGO hesabı satın alacağım G*mesatış, İt*msatış gibi siteler'den sizce hesabı satın aldığım da bir sorun yaşar mıyım veya oradan hesap alanlar buraya yazabilir mi hani bir sorun yaşamış mı diye bir merak ediyorum ayriyetten ben Hileyi bıraktım şuan birkaç güne 18K lık bir pc geliyor bana çünkü hileyle bir yere varılmayacağını bir nevi öğrendim insanlar seni övüyor ama haksızlık zaten benim Aimim CSGO, Valorant da iyi ben bu hileyi herkes gibi bir meraktan indirdim ve indirdikten sonra bağımlı oldum her insan gibi ama artık yeni pc geleceği için o pc yi de zararsız bir yazılımla kaplamak istemiyorum zararlı dediğim de ister zararlı bir dosya olsun ister zararsız farketmez işlerinde belki de Şifreli trojan olanlar da vardır virüs olarak gözükmüyor sadece bize ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem YouTube'dan vs izledim cahilliğime el verin yanlışsa da. Öyle yani ben bırakacağım kendime 2016,2018 Madalyalı CSGO hesabı alacam ve o sitelerden alınır mı diye buraya yazıyorum umarım güzel veya net cevaplar alırım. İYİ GÜNLER .)