Daha çok hile gelecek mi?

zezek13

Super Member
Konular
2
Merhabalar,bu forumda gorduğum kadarıyla çok kaliteli ve güzel hileler var fakat hile sayısı az gibi geldi farklı populer oyunlara hile desteği getirilecek mi,bilgisi olan yazsın saçma şeyler yazanı reportlayacağım.

MauroİCARDİ

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Ultra Member
Konular
7
reality şu anda bütün hile sitelerinden üstün vaziyette ve bunun için getirirler zaten

Efefix

Confirmed Memb.
Bugün gördüğüm daha fazla hile ile alaklı 100. konu olabilir, geldiğinde zaten duyuruluyor arkadaş. Anlam veremiyorum.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Bugün gördüğüm daha fazla hile ile alaklı 100. konu olabilir, geldiğinde zaten duyuruluyor arkadaş. Anlam veremiyorum.
Sana katılıyorum. Herkes, sırf konu açmak için yada eski konulara okumafıkları için böyle konu açıyor. Adminler zaten bazen istek oyunları alıp değerlendirip hile yapıyor.

jusqi

Moderator
Konular
5
Merhaba @zezek13 ,
Öncelikle hile sayısının azlığı konusundaki görüşüne katılamayacağımı belirtmek isterim, RealUİ de yaklaşık 30 a yakın hile bulunmaktadır ve bunun yanı sıra "Çalışıyor" statüsünde yer alan Loaderde bulunmayan birçok hile mevcuttur. Soruna gelecek olursak istek Arz/Talep durumunda oyunun popülerliğine göre çalışmalar başlatılabilir.

trgay

Ultra Member
Konular
19
bence valorant için yeni hıle ve baypass gelmesi lagzım valorantta hemen bann atıyor ıp banı