DarkComet RAT V5.3.1 Türkçe Versiyon (Packetriot) + (DuckDns) Kurulumu

BlackDynamit

Confirmed Memb.
Konular
7
Merhaba Bu Gün Sizlerle DarkComet RAT Türkçe 5.3.1 Kurulumu Ve (Duckdns+ Packetriot ) Göstercem kurulum hızlı olcak
Ayrıca windows 7 8 10 11 de hala çalısıyor bu arada fixlenmedi

Bu Log Gelme Kısmı
d490lb0.png

DarkComet Yönetim kısmı

h68jatt.png

Kontrol Kısmı
ls02c4r.png

Dosya Yöneticisi
1dscl5h.png

Eğlence Menüsü
1ujye5l.png

Ekran İzleme Bölmesi
4peq2s6.png

Not=DarkComet RAT 2008 Yılında DarkCoderSc Adlı Kisi Tarafından gelistirilmeye baslandı ve günümüz 2024 kadar geldi hala Windows 11 de bile çalısıyor arkadaslar kurulum video ve indirme linkini verdim tabiki diyceksiniz bu virüs total neden böyle çok çıkarttı sebebi bunlar rad studio kodlandı yani arka planı pascal ve turbo delphi ile çalısır delphi doğrudan sistem üzerinde çalısan bir dildir bu nedenle bu program ilk çıktığında temizdi ama çok kullanınca içindeki algoritmalar bozuluyor ve antivirüslerden bu DarkComet RAT veri tabanlarına ekliyor ve sonra virüs totalin veri tabanı o yüzden öyle çok çıkartıyor yani anlıycağınız temizdir dosya ağ tarafiği ile dosyaya baktım temiz ve video kurulumu anlattım eğer hala süphelenen olursa virtualbox yada vmware da deneyebilirsiniz paylasırsanız çok sevinirim sevgili modlar izin verirse paylasılcak buda onların kararı iyi seyirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

efefurkan

Super Member
Konular
11
rat ile karşı kişinin neyine erişebilrz ve masa üstünü kontrol edebilir miyiz

BlackDynamit

Confirmed Memb.
Konular
7
Bu ratı bir şekilde (artık herkes anlıyor ve her antivirüs algılıyor) sokarsan anasını bile... anladın onu sen. 🤠
sifreleme algoritma ile bu ratı sıfır bir virüs gibi ayarlarsın hocam her rat aslında algılanır bi zamandan sonra ama yeniden editleyip yeni algoritamalar korsan sıfır yaparsın

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Kaspersky gibi veri tabanına dayalı ve baya büyük kütüphaneli anti virüsleri bypass edebilirsen ne mutlu sana...
sifreleme algoritma ile bu ratı sıfır bir virüs gibi ayarlarsın hocam her rat aslında algılanır bi zamandan sonra ama yeniden editleyip yeni algoritamalar korsan sıfır yaparsın