dc hesap calma

Slendeats4

Super Member
Konular
10
arkadaslar uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum benım dc (discord) hesabıma saldırı oluyor her seyı falan degıstırmeye calısıyorlar bende bunu ogrenmek ıstıyorum yardım edermısınız bılen varsa lutfen cevap yazsın bılmeyen bırı yazarsa destege ss alıp atıcam ve banlanıcak kısacası hesap nasıl calınır bılen varsa yazsın

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
rat kullanabilirsin veya hesabına herhangi bir erişim olmamasını istiyorsan 2 aşamalı doğrulama ve Authenticator kullanmalısın
f3b9i_.gif

Worrex

INC.
Legend Member
Konular
17
Senin e-postana erişim sağlamış olabilirler, o yüzden e-posta adresine değiştir veya no bu değiş daha sonra çift doğrulama vs. Ekle.

crawl00

Super Member
Konular
15
İki faktörlü doğrulama ekle e postan için ama önce şifreni değiştir güvenilir hale getir e postanı hesabımla alakalı her şeyi değiştir

pnz

Active Member
Yorumlarda aradığın tarz birşey göremedim gel sana yardım edeyim karanlık geçmişli biri olarak. Öncelikle karşındaki kişiyi tanıyor şifreleri hakkında herhangi bir bilgi yada tahminin var ise bruteforce ile şifre kırmayı deneyebilirsin. arkadaşın veya çevrenden yada dc yi pek bilmeyen biri isephising ile kandırabilirsin bir bot oluşturup ücretsiz nitro kazandınız yada dc aktivitesinde gördüğün herhangi bir oyun örnek lol yada valorant bottan 200tl değerinde vp yada lol parası kazandın şeklinde bir link atıp doldurmasını isteyebilirsin. 3. ve en zor olan yöntem ise rattır birine rat yedirmek kolay değildir çünkü birçok defender bu işe el koyar ve samimiyetin olmayan birine bilinmeyen birşey indirmek kolay değildir fakat yinede denenebilir sadece dc sini çalmakla kalmaz tüm cihazını ele geçirirsin. hesabını sürekli çalmalarına karşılık e posta adresi ve şifreni değişstirip 2 faktörlü google uygulama doğrulayıcısını koymalısın numaraya gelen kod bypass edilsede google doğrulayıcısındaki kod cihaza odak çalışır iyi forumlar dostum.