[DUYURU] Reality Cheats Akademi: Cpp öğrenmek?? #3

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
88
Web sitesi
github.com
Selamlar değerli Reality Cheats dostları,

Serinin önceki bölümlerinde C++ ve bellek mantığına hızlı bir giriş yaptık. Ancak fark ettim ki, C++ gibi devasa bir dili burada sıfırdan, her detayıyla anlatmaya çalışmak hem seriyi çok hantallaştırıyor hem de asıl odaklanmak istediğimiz "Hile & Memory Hacking" konularına girmemizi geciktiriyor.

Bu yüzden, size balık vermektense balık tutacağınız en iyi okyanusu göstermeye karar verdim. Konuları hazırlarken fikirlerimi toparlamak ve sizlere daha profesyonel bir içerik sunmak adına yapay zekadan akademik dil desteği alarak bu devasa kaynağı kategorize ettim.

C++ Öğrenmenin "Kutsal Kitabı": LearnCPP.com​

Dünya üzerindeki en iyi ücretsiz C++ kaynağı tartışmasız LearnCPP.com'dur. Eğer hile kodlama dünyasında kalıcı olmak ve "kendi hilemi kendim yazarım" demek istiyorsanız, bu siteyi hatmetmeniz gerekiyor. (b12 niz varsa 2 kere hatmetmeniz gerekiyor)

Sizin için bu siteyi bölümlere ayırdım. Hile kodlamak için mutlaka bilmeniz gereken konuları aşağıda linkledim:

1. Seviye: Temeller (Mutlaka Bitirilmeli)​

Bu kısım, dilin grameridir. Bunları bilmeden kod yazamazsınız.

2. Seviye: Program Akışı (Mantık Kurma)​

Hilenin ne zaman çalışacağını, ne zaman duracağını burada öğreneceksiniz.

3. Seviye: Hile Kodlamanın Kalbi (KRİTİK)​

İşte bizim en çok işimize yarayacak, bellek adresleriyle oynayacağımız kısım burası. Burayı iki kez okuyun!

4. Seviye: Fonksiyonlar ve Yapılar​

Kodunuzun temiz ve profesyonel görünmesini sağlar.

Bundan Sonra Ne Yapacağız?​

Arkadaşlar, bu attığım linklerdeki konuları en azından temel seviyede anladığınızda, biz burada direkt olarak hile kodlamaya dalacağız.
Yani artık "C++ nedir?"den ziyade, "C++ ile hile nasıl yapılır?" kısmına odaklanacağız. Sizden ricam, yukarıdaki linklere bir göz atmanız ve mantığı kavramaya çalışmanızdır.

Öğrenmeye aç olanlar linkleri kurcalasın, teknik seride görüşmek üzere!

by1ero

Rengoku
Insider
Konular
13
Web sitesi
guns.lol
yardımıma dokundu sağol lotus :)