Duyuru: Sürekli Val 5 hatası alanlar bu konuya baksın.

slw2

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Arkadaşlar son zamanda çoğu kişi işte 1. el Val 5 yiyorum hile detecded olmuş güncelleyin gibisinden konular açıyor.Ben hileyle oynuyorum 2 haftadır hala ban yok bir şey yok hala undetecded durumda yapanların eline sağlık.

Şimdi gelelim bu Val 5 hatasına ?

Öncelikle Val 5 dediğimiz hata "Delaylı ban"dır.Delaylı banda aslında hwid bandır.Bu delaylı banda açtığınız ve giriş yaptığınız bütün hesaplar oyun oynamasanız bile yarım saat içinde ban yer.

Örnek:Siz bir hesaba giriş yaptınız sonrasında oyun oynamadan o hesaptan hemen çıkış yaptınız.O hesap max yarım saat içinde ban yiyecektir.Buda delaylı ban oluyor.Delaylı banlar genellikle Winver koduna ve Ssd driver ve seriallerine atılır.Raid0 yapmak çözümdür.

Benim yapmak istediğim bilgilendirme bu çoğu kişi 1. elden ban yiyince hile fix sanıyor aslında delay banları var onları bilgilendirmek istedim forumdada böyle bir konu bulamadım umarım yardımcı olmuşumdur.

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
Umarım Valorant 1. Elden ban yedim gibi konuları daha az görürüz.

Güzek açıklama olmuş.