Valorant sürekli banlanma sorunu

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
iyi forumlar arkadaslar hangi hileyi kullanırsam kullanayım fark etmiyor hesap 2. mac bitiminde yada daha önce ben yiyor hilesizde girdim yine hile diye ban attılar hesabı kitliyorlar yani yeniyim pek anlamıyorum valodan sizce neden oluyor pc banı falanmı yemisim bunun cözümü varmı ?

Berat1220cCc

Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
Dostum delay bana düşmüşsün ben şöyle yapıyorum format atıyorum ardından bilgisiyarıma spoof atıyorum daha sonra oyuna giriyorum

hera123

Active Member
RC Point
0
vanguardı vırus programı varsa onları ve defenderı aç pcyı resetle dene hocam olmazsa buyuk ıhtımalle hwıd yemıssın

jeyson3131

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
Aga vanguard valorant açık olmamasına rağmen arkada sürekli çalışıyor 3.parti yazılım algıladıysa süreklü banlar girdiğin hesaplarda banlanır format at geçiyor

BlackLovee

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Aga vanguard valorant açık olmamasına rağmen arkada sürekli çalışıyor 3.parti yazılım algıladıysa süreklü banlar girdiğin hesaplarda banlanır format at geçiyor
sagoalsın hacım formatı komplemi atayım yoksa dosyaları saklıyayımmı ?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

belli etme kanka tabi yersin
hacım şöyle diyim sadece esp kullandıgım halde adam zor vuruyorum kolum yok kaza gecirdim kola sıkıntı yaptı heralde vuramıyorum yani belli etmem imkansız öyle diyim sana :D

shxabest02

Super Member
Konular
16
RC Point
0
iyi forumlar arkadaslar hangi hileyi kullanırsam kullanayım fark etmiyor hesap 2. mac bitiminde yada daha önce ben yiyor hilesizde girdim yine hile diye ban attılar hesabı kitliyorlar yani yeniyim pek anlamıyorum valodan sizce neden oluyor pc banı falanmı yemisim bunun cözümü varmı ?
ban yiynce hwid yiyiromsun