Bu yalan i kolay kolay bende soylemezdim ama annem üzulmesin diye söylerim"evet anne merak etme iyiyim bi problem yok1
tabi ya ne sandın yoksa aç kalırık vallataktik bunlar
Taktik maktik yok bam bam bam kanki ama buda bir yalan oluyor ama kuyruklu yalan bu bundan birsey olmaz arkadas ortaminda olacak seyler bunlar ufak tefek seylertaktik bunlar
Açkalmaktan firsatin hesabi sen odersin bide sana fazla fazla aldirirlar sonra eve gidince cebindekine kadar tut ggtaktik bunlar
Sonra çalış çalış yine kazanTaktik maktik yok bam bam bam kanki ama buda bir yalan oluyor ama kuyruklu yalan bu bundan birsey olmaz arkadas ortaminda olacak seyler bunlar ufak tefek seyler
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Açkalmaktan firsatin hesabi sen odersin bide sana fazla fazla aldirirlar sonra eve gidince cebindekine kadar tut gg![]()
Senin cebine yazik herkes kendininkini ödese yada ortaklasa odeleser daha iyi olur 1 kisiye çokunce adam normal olarak direk fakir oluyorSonra çalış çalış yine kazan
O 5 dk 1saat yada 2 saat filanmi banada cok diyorlar bu lafi bekliyorum bekliylrum hala gelen yok en sonda otamatik ariyip ariyip durmak zorunda kaliyorum5 dakikaya ordayım![]()