En utanç verici anınız neydi

Darknesspow

Confirmed Memb.
sıkıntıııı anlatim fen dersindeydik daha 5.sınıfa gidiyodum hoca bi konu anlatıyodu şöyle birşeydi rüzgarı göğüslersek mi yoksa delerek mi daha hızlı gideriz gibi birşey di işte konu o sırada ben altıma işemek üzereydim sonra tuvalete gittim izin alıp bi tane kız vardı nasılsın fln dedi ufaktan tabi 31iq olan ben hawlıyız tabiii gittim kız birşey demeden ninja run yapıp tepine tepine sınıfa koştum lgs döneminde aynı sınıfa düştük kıza aşık oldum amk şimdi de ne numarasını ne de sosyal medya hesabını fln biliyorum aklımda bir mallık anım olarak kaldı

anon4123312

Confirmed Memb.
Konular
11
6.sınıfta basket kampına gitmiştik takımca, takım arkadaşlarım tuvalet kağıdını saklamışlardı bende bunu tuvalete girdikten sonra fark etmiştim. İşim bittikten sonra arkadaşlarıma seslendim sadece güldüler vermediler bende g*tüm b*klu çıkmak istemediğim için yan taraftaki el kurulama havlusuna silmiştim. O gün odaya gelen temizlikçinin bize attığı bakış kadar hayatımda hiçbişeyden utanç duymamışımdır...

TalhaYasin

Confirmed Memb.
Konular
2
sigara içerken babama yakalanmıştım çok utanmıştım

kuzgununfair

Super Member
Konular
4
Galiba aileme sigara içtiğimi açıkladığım andı benim için, sigaraya hep düşman olarak büyüyen çocuk sigara içiyordu gözlerinde baya utanmıştım.

yakup47

Super Member
Konular
7
ilk okulda tiş yuapmştım sanrım orda çok utanmıştım