Eski Kurulumlu Steam hesabı para yatırma sorunu

Flexyzz

Ultra Member
Konular
14
Selamın Aleyküm arkadaşlar ben bi siteden 17 - 18 yıllık steam hesabı aldım uygun bi fiyata fakat şöyle bir şey yazıyor aldığım yerde not etmişler

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
1) Hesaba ilk defa siz giriş yapacaksınız. Hesap çok eski olduğu için hesaba kart ile para yüklememelisiniz. Eğer yüklerseniz Steam hesabınızı kilitleyebilir. Farklı bir hesaptan arkadaş ekleyerek oyunlarınızı hediye şeklinde gönderebilirsiniz. Eğer bunu yapamıyorsanız sitelerden Steam cüzdan kodu alarak bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.

not bu şekilde bunun sebebi nedir? hesabın kurulmuş olduğu ilk maili falan herşeyi üzerimde steam guard e posta doğruluması değiştirmesi herşeyini hallettim bu sebepten olmamaz sanırım bildiğiniz varsa yardım edebilir misiniz?

xaqhu

Ultra Member
Konular
40
bot olarak algılamasından olabilir dediklerini yapın.

Flexyzz

Ultra Member
Konular
14
mesela diyelim başka bir hesaptan hediye olarak csgo attım prime 5 dolar limiti kalkar mı?

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
88
Web sitesi
github.com
Aleyküm Selam! Aldığınız Steam hesabının kart ile para yüklemesine kapatılması, genellikle güvenlik önlemi amacıyla yapılan bir uygulamadır. Çok eski hesaplar bazen güvenlik nedenleriyle bu tür kısıtlamalara tabi tutulabilir. Bu, hesabın güvenliğini sağlamak ve yetkisiz erişimi önlemek için alınan bir önlemdir.

Eğer hesaba kart ile para yüklerseniz, Steam, hesabın alışılmadık bir şekilde kullanıldığını düşünerek hesabı geçici veya kalıcı olarak kilitleyebilir. Bu nedenle, hesaba yüksek miktarlarda para yüklemek yerine, oyunları hediye olarak başka bir hesaptan göndermek veya Steam cüzdan kodları kullanarak bakiye yüklemesi yapmak daha güvenli bir seçenek olabilir.

Bu kısıtlama, hesabın güvenliğini sağlamak amacıyla Steam tarafından uygulanan bir politikadır. Hesabı satın aldığınız yerle iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilir ve sorularınızı doğrudan onlara yöneltebilirsiniz. Böylece, hesabınızın güvenliğini korurken uygun yöntemleri kullanarak oyunlarınızı keyifle oynayabilirsiniz.