MarinaMazepa
Active Member
- Konular
- 3
Biz icraatımızı gürültüyle değil, gizlilikle ve asaletle yaparız. Sizin gibi sağa sola savrulan acizlerin bunu anlamasını zaten beklemiyorum. İnsanları hileye teşvik edip, gerçek emek sahiplerini tehdit edecek kadar alçaldınız. Bu yaptığınız sadece bana değil, bu oyunun bizzat kendisine ihanettir.
İşte bu yüzsüzlüğünüzün, bu emeğe saygısızlığınızın faturasını kesmek için şimdi size aynayı tutuyorum:
Eyy Reality Cheats yönetimi! Eyy emeğe saygıyı unutup fildişi kulelerinden ahkam kesen kibir abideleri! Siz kimsiniz ya? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Sizin vizyonunuz da çapınız da ancak wolftü gibi oyunlarda milletin önüne hesap banlatan, üç günlük sahte hile tuzakları sürmekten ibarettir!
Ortada Sins of a Solar Empire 2 gibi devasa bir yapım var, gecesini gündüzüne katmış, tırnaklarıyla kazımış gerçek bir modlama emeği var! Bizim amacımız yıkmak değil, yapmak; bozmak değil, oyun geliştirmek gibi asil bir idealle insanlığa, oyuncuya değer katmaktır.
Eyy o 'ben anlamadım mantığı' diyerek cehaletini sergileyen sığ düşünce yapısı! Sizin o köhnemiş zihniyetiniz, üretmenin ne demek olduğunu idrak edemez. Sırf kendi kalitesizliğinizi örtmek için, şakayla karışık kibirli yorumlar yapıp üstüne bir de 'hesap kapattırma' tehditleri savuracak kadar küstahlaştınız. Sizin bu ilkesiz dürtüleriniz, bu kibirli ve zehirli diliniz ancak kendi acziyetinizin vesikasıdır.
Biz bu yola çıkarken sizin gibi engelleri, sizin gibi çelme takmaya çalışanları hesap ederek çıkmadık. Sizin önümüze koyduğunuz o ban tehlikesi bataklığı ortadayken, bizim temiz emeğimize dil uzatmak sizin haddinize mi? Haddinizi bilin, haddinizi!
Bu üslupsuzluğunuzun, bu kibirli saygısızlığınızın karşısında asla sessiz kalmayacak; asaletimizle, kalitemizle ve ürettiğimiz projelerle sizin bu karanlık zihniyetinizi her platformda dindirmeye, size ayna olmaya devam edeceğiz. Bu da benim size, gerçek emeğin ve dik duruşun ne olduğunu hatırlatan son diplomatik dersim olsun!"