Failed to load vuln driver -> 0x0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleymnerdgn

Confirmed Memb.
Konular
1
Woldfu Rc Vıp hack de bu sorunu, diğer free hilede de farklı bir sorun alıyorum. Forumda bu konu hakkında diğer konuları da araştırdım fakat sorunum düzelmiyor. Bilgisayarım yeni formatlı, Windows 11. Secure boot ve virtualization u kapattım. Cihazımda herhangi harici bir güvenlik programı yok. Windows Defenderi cihaz yönetiminden, güvenlik duvarındaki de bütün güvenlik seçenekleri kapalı. Aynı zamanda cihaz yönetiminde yer alan Bellek bütünlüğü de kapalı. Belki güncelleme yaparsam düzelir dedim ve güncelleştirmeleri yaptım ama hala aynı. uygulamayı ilk yüklediğimde altta eklemiş olduğum cmd ekranından başka bir ekran daha çıkmıştı, o ekranda da güvenlik ayarlarını düzenlemem gerektiği yazıyordu. Bende sürücü ile alakalı olabilir diye gidip sürücü imzalamasını devre dışı bıraktım fakat artık o ekran gelmiyor ve de yine de hile aynı sorunu veriyor. Altta karşılaştığım sorunu, ve ilk başta karşıma çıkan ekrana benzer! Bir görüntüyü bulup ekledim. Yardımcı olacak forum kullanıcılarına ve yöneticilerine şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2022-10-29 172629.jpg1629820855851.png

Çözüm
Hilelerimiz maalesef şu anlık 22H2 sürümünü desteklememektedir. Hilelerimizi çalıştırmak için windows 10 21H2 veya windows 11 21H2 sürümüne düşürmelisiniz.

beytu

Confirmed Memb.
Konular
3
Secure boot ve virtualization nasıl kapattın aynı hata kodunu bende alıyorum yardım edecek yokmu ?

beytu

Confirmed Memb.
Konular
3
Hilelerimiz maalesef şu anlık 22H2 sürümünü desteklememektedir. Hilelerimizi çalıştırmak için windows 10 21H2 veya windows 11 21H2 sürümüne düşürmelisiniz.
format attım mesajınızı görmeden tam üstüne basmışım güzel oldu hile şuan wolftü bekleniyor kısmına geliyor hiç gelmiyordu o kısma teşekkürler
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

format attım mesajınızı görmeden tam üstüne basmışım güzel oldu hile şuan wolftü bekleniyor kısmına geliyor hiç gelmiyordu o kısma teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...