iwystic
Veteran
- Konular
- 290

* İndirme ve VirusTotal linkini görebilmeniz için, konuya cevap yazıp beğenmelisiniz.
* Kullanabilmek için Kali Linux kullanmalısınız. [Virtual Box ile Kali Linux'u yükleyebilirsiniz, kullanabilirsiniz.]
Neden PythX?
- Blackeye'deki scriptlerin boyutu genelde 1mb olduğundan internet yükleme hızı (İndirmeden bahsetmiyorum.) 100kb olan kişiler Ngrok açtığında hedef cihaz bunu yaklaşık 10-11 saniye gibi bir süre ile açıyor. Bu sebepten kendi kodladığım scriptlerimde CSS'leri internetten çektim. (Google'ın CSS'ini bulmak zor oldu.) Böylece, scriptler yaklaşık 10kb boyutunda oldu. Yani artık site geç açılmayacak.
- Blackeye'deki bazı scriptlerin gerçekçiliği yoktur. Örneğin, Google'nin eski halini kullanması, Instagram'daki js'lerin görünür kısmını dahil etmemeleri vb. ama PythX içindeki DURSHIKAX toolunda bu durumlar düzeltildi!
- Blackeye'de bir kurban, bilgilerini verdikten sonra tool kendini kapatıyordu ve yeniden başlatıp başka bir link almanız gerekiyordu. DURSHIKAX'da bu durum düzeltilmiştir.
- DURSHIKAX'da daha önceki tüm IP ve form logları saklanıyor.

- Toolun içinde blackeye toolundan alıntı olan ve kendi geliştirdiğim DURSHIKAX bulunmaktadır.
- DURSHIKAX: fake site oluşturmanız için size yardım eden bir araçtır.
- DURSHIKAX toolunun içinde Instagram, Facebook ve Google olmak üzere 3 adet script var. Devamı da gelecektir.
- Ayrıca, içinde Senior Mask adında bir tool var.

- PythX'i kullanırken yaptığınız her şeyin tüm sorumlulukları size aittir ve ne ben, ne de RealityCheats hiçbir şekilde sorumlu değildir.
- Tool'u kullanırken VPN açarsanız, Ngrok bağlanılamayacağından, "anonim kalmak isteyenler için bu bir sorundur" demeden geçmeyeceğim.

#EKLENECEK

İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.