Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam görev yöneticisinden en çok neyin kullandığına bakarak bunu azaltabilirsin yada format atarsan sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum eğer olmazssa driver booster game booster kullan hala öyleyse sistem özelliklerini yükseltmenin tek çare olacağını unutma iyi forumlar
Hocam Bilgisayarda bi anti virüs taraması yap genel olarak virüsler bilgisayarı yoruyor eğer hala bu durum geçerliyse youtube'da bunun için videolar var driver güncellemelerini yap
artık minecraft bile güncelleniyor :/ yeterli olacağını düşünmüyorum ama önce driver booster ile yapın yada bilgisayarınızın içini temizleyin sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum laptopsa buna yapılacak bir şey yok anca soğutma alabilirsiniz ./
pcyi formattla yada farklı bir işletim sistemine geç bunları yapmak istemıyorrsan smart game booster programını kullan gene olmadıysa donanımsal bir sorun vardır.