fivemde çoğu serverdan ban yedim nasıl kaldırabilirim

nyce1112

Banned Member
Konular
8
fivemde çok fazla troll yaptığım için çoğu sunucudan ban yedim ve sunucu kıtlığı çekiyorum nasıl halledebilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi forumdaki hwid spoofer ı kullandım fivem i sil yükle yaptım steam hesabı değiştirdim fivem hesabı değiştirdim ama hala serverlardan banlıyım nasıl halledebilirim

Yardımcı olucak birisi olursa diye discord adresim ; doukanyc

Laleyamuk33

Discord: vesilanur
Super Member
Konular
1
Steam Hesabı Degişince Girmesi Lazım Spoofer Felan Boşuna Yapmışsın Hesabın Banını Kaldırmak İstiyorsan Yetkililerin Discord Sunucusunda Ticket Açman Veyada Destek Odalarına Girmen Lazım Banını Spoofer Gibi Şeylerle Açamazsın Çünkü Kontrol Onlarda Ama Bildigim, Başka Steam Hesabı İle Girince Açılıyor Diye Biliyorum, Yani Banın Kalkmıyor Sadece Başka Nickle Başka Serialle Dogrulanıp Oynuyorsun.

tiace1

Confirmed Memb.
Konular
3
çok anlamam ama öyle yetkililerden af dilemekten başka çaren yok gibi duruyor başka çözüm bulamazsan en son kendine yeni bir anakart alma vaktin geldi demektir, elindekini letgo ya satışa koyar aynı modelini veya imkanın varsa bir üstünü alırsın :))

muiz39

Confirmed Memb.
Galiba donanim bani yemissin ban affi gelmesini beklicek gibi duruyosun dostum yada spooffer kullanman gerek