format sonrası wifi problemi

ezıc

Confirmed Memb.
Konular
1
bilgisayara kali linux kurmuştum fakat sonrasında windows a dönerken iki sistem i kullanamamaya başladım vs.
şu an bilgisayar yeni formatlı ssd takılı win10 kurulu herşey çok iyi pc hızlı vs. ancaaaak
telefonumla aynı modeme aynı wifiye bağlı aynı yerdeler telefonum wifi sinyalini tam alırken pc 1 2 ve full ile gidip geliyor bazen de komple kesiliyor wifi yi göremiyor 5 6 saniye sonra tekrardan bağlanıyor ve aynı şekilde döngüye giriyor DNS ise 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullanıyorm değiştirmeyi denemedim operaGX kullanıyorm
bunu da eklemek isterim ki telefonumdan paket paylaşınca sorunsuz bir şekilde tam çekiyor yalnızca modemde bu sorun var
modem de sorun var ise tlefon da neden problem yok sistemsel ise tlefondan sorunsuz wifi çekiyor
anlamadım gitti
pc laptop HP

emkontones

Ultra Member
Konular
27
Kali linuxsu içine yüklediğin saldırgan hedefli bi tool indirmenle alakalı olabilir apt install apt-get install ile indirmezsen genelde zararlı yazılım içerir

ezıc

Confirmed Memb.
Konular
1
linuxu kaldırmışım şu an da komple hardiski değiştirdm linuxa dair hiç birşey yok formatladım driverler kurulu ve güncel herşey tamam ancak hala wifi sinyalinde bi sorun var şu an sisteme win10 kurulu win 10 kullanıyorm şu anda

Kali linuxsu içine yüklediğin saldırgan hedefli bi tool indirmenle alakalı olabilir apt install apt-get install ile indirmezsen genelde zararlı yazılım içerir

Tahacik123123

Super Member
Konular
16
wifi adaptörü kullanıyorsan (usb) onun driveri silinmiş olabilir veya usb zarar görmüş olabilir

MeThe

Confirmed Memb.
Konular
2
Driveların güncel mi ? İobit driver booster indirip tüm driverlarının güncel olup olmadığını öğrenebilir ve güncelleyebilirsin.

SwezzyXD

Confirmed Memb.
Sürücü yüklemen gerekli kankam onuda google den falan bul yüklemeyi bilmiyorsan ♥️