Fortnite oynarken Bir hata oluştu yazıp oyundan atıyor

ybadilli1

Confirmed Memb.
Konular
2
Merhaba iyi forumlar dilerim herkese ben fortnite oynarken maç başlangıcından 3-5 dakika geçince ekranda bir hata oluştu yazısı ile birlikte "İnternet bağlantındaki gecikme, IP adresin veya makinen, VPN kullanımı veya hile yapmak sebebiyle maçtan atıldın. Fortnite oynamaya çalışırken VPN veya vekil sunucu hizmetleri kullanmanı öneririz." şeklinde yazı çıkarak beni oyundan atıyor. Epic Games ile iletişime geçtiğimde ise perma ban yediğim söylendi başka hesap açıp onunla da girmeye çalışınca yine aynı hataları alıp durdum. Biraz araştırdım da HWID banı diye geçiyormuş internette, bu sorunun herhangi bir çözümünü bilen bir arkadaş var mıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Shine

Super Member
Konular
2
Ucretsiz spoofer kullanamya calisma bence kendin kaldir hwid bani format atmadan. Bazi forumlarda cozumu var, kimseye de para verme kaldiricak diye kendin yapabilirsin

ybadilli1

Confirmed Memb.
Konular
2
Ucretsiz spoofer kullanamya calisma bence kendin kaldir hwid bani format atmadan. Bazi forumlarda cozumu var, kimseye de para verme kaldiricak diye kendin yapabilirsin
ücretsiz spoofer zaten anladığım kadarıyla bilgisayara daha da zarar veriyormuş, ücretli spoofer da sizin dediğiniz gibi almayı düşünmüyorum. Peki bu bağlamda ben kendim nasıl format atmadan düzeltebilirim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Shine

Super Member
Konular
2
Burdaki hala calisiyor bakabilirsiniz isterseniz, oynadiginiz oyun farketmeksizin sizdede olucaktir. Videoda valorant icin yapiyor ayni seyi oynadiginiz oyun icin yapin siz.
FORMATSIZ HWID KALDIRMA