Fps nasıl artırabilirim?(istek)

c0fs

Super Member
Konular
23
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak
fps nasıl arttırırım onu öğrenmek istiyorum

rebellion67

Confirmed Memb.
Konular
1
hocam unlost'un videoları var fps arttırmak için onları izleyebilirsin

10URS

Confirmed Memb.
Konular
6
Benimde Bilgisayarım Windows 10 Biraz fazla kasıyor varmı bi çözümü?

ravithx

Super Member
Konular
4
realuide var fps booster kullanabilirsin onu

hayirdir

Confirmed Memb.
Konular
2
knk bide mesala 4.3 yapaiblirsin csgo oynuyorsan ve bu yol baya fps artırıcağını düşünüyorum:)

erdemwin

Super Member
Konular
2
Fps arttırma yöntemleri
1-)En kesin net çözüm çözünürlük düşürmek.
2-)Bilgisayarini tam performansta kullanmak şimdi diceksin bu ne demek hocam windows tuşuna bas arama yerine güç planlari yaz orada seçenekler olur yüksek performans dengeli güç tasarrufu diye bunlardan ayrı olarak windowsta gizlenmis 1 plan daha vardır nihai performans diye youtubeden vs arastirarak nasıl aktiflestirildigini bulabilirsin.
3-)Oynayacagin oyunu minimum grafiklerde oyna.
4-)Overclock yapmak yani hız aşırtma yapmak diğer adıyla peki nedir bu overclock örnek veriyorum senin ramlerinin 3200mhz destekliyor ama pcyi sen ilk başta aldığında 2600 2400de vs kullanıyor biostan bunu 3200e cekmen gerek.
MSİ afterburner uygulaması ile ekran kartina overclock yapmak çoğu kişi bunun zararlı olduğunu düşünüyor ama aslında sen ekran kartını tam performansta kullanmış oluyorsun pek bir fark yok.
Hatirladiklarim şimdilik bunlar bunun haricinde daha bir sürü yöntemler var internetten ve youtubeden arastirarak ogrenebilirsin.

Umut ALİ

Confirmed Memb.
youtube da videolar var bu konu hakkında önericeğim youtuber da sana thedra ve unlost tur bunlara bi bak