FreeDos laptop hakkında yardım

eyupbaran45

Super Member
Konular
18
free dos monster laptop aldım yazılım ile pek alakam yok, windows 10 veya 11 i ücretsiz nasıl kullanırım veya satın almak mantıklı mı

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Windows 10'u USB aracılığıyla kurmak için öncelikle 8 GB boş alan sağlayan bir USB flash sürücüye ihtiyacınız vardır. Ardından, Microsoft'un resmi web sitesinden Windows 10 ISO dosyasını indirmeniz gerekmektedir. ISO dosyası, Windows 10'un kurulum dosyalarını içeren bir disk imajıdır. ISO dosyasını indirdikten sonra, bir ISO yazma aracı kullanarak USB flash sürücünüze yazmanız gerekmektedir. Bunu yapmak için Rufus veya Windows 7 USB/DVD Download Tool gibi ücretsiz yazılımları kullanabilirsiniz. USB flash sürücünüzü ISO dosyasıyla yazdırdıktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS ayarlarına girerek önyükleme sırasını değiştirin. USB sürücünüzü önyükleme önceliği olarak ayarlayarak bilgisayarınızı USB üzerinden başlatmanız gerekmektedir. Bilgisayarınız USB üzerinden başladığında, Windows 10 kurulum süreci başlayacak ve size kurulum seçenekleri sunulacak. Talimatları izleyerek Windows 10'u USB üzerinden kurabilir ve bilgisayarınızı güncel işletim sistemiyle kullanmaya başlayabilirsiniz.

beratoO

Super Member
Windows 10 veya 11 yüklü flash bellek lazım internet kafelerde veya bilgisayara format atan yerlerde vardır

rscheats

Confirmed Memb.
Konular
1
yazılım bilgisi gerekmiyor zaten youtubede freedos sisteme windows kurma adında milyon tane video var