Geçici Mail Adresi Nasıl Alınır?
Genellikle iletişime geçmek için kullandığımız e posta adreslerini; çoğu zaman herhangi bir siteye üye olmak için de kullanabiliyoruz. Ne yazık ki üye olduğumuz siteler sık sık tanıtım mailleri, bildirimleri vb iletiler gönderebiliyor. Bu da kişisel mail adreslerimizin; asıl önemli olan iletilerden ziyade spam e posta ve tanıtım iletiler ile dolmasına neden oluyor. Bu durum oldukça can sıkıcı olsa da; oldukça basit bir çözümü de mevcut; geçici mail ile bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Temp-mail.org Nedir, Nasıl Kullanılır?
Temp–mail; temel olarak kullanıcılara belirli bir süreliğine geçici mail adresi sağlayan bir internet sitesi. Alışageldik e postalardan biraz daha farklı olan bu sitede; onlarca spam ve tanıtım maili içerisinden asıl aradığınız iletiyi bulmak için efor sarf etmenize gerek yok. Öte yandan hiçbir kişisel bilginizi paylaşmanıza gerek kalmadan; istediğiniz siteden, kişiden mail alabiliyorsunuz. Yalnız önemli mailleri bu siteden almanızı önermem çünkü; çok kısa bir süre içerisinde mail adresi kayboluyor, veriler siliniyor.
İletişim halinde olmak istediğiniz, maillerini almaktan rahatsız olmadığınız ya da kişisel hesaplarınız için elbette ki kişisel e posta adresinizi kullanabilirsiniz. Lakin yalnızca bir dosyayı indirmek için ya da bir siteyi denemek için üye olmak istiyorsanız; kişisel verilerinizi paylaşmadan güvenli bir şekilde Temp–mail sitesinden geçici mail adresi alabilir, ihtiyacınızı giderebilirsiniz.
Temp-mail.org Nasıl Kullanılır?
Temp–mail sitesini kullanmak için herhangi bir bilgiye ya da teknik beceriye sahip olmanıza gerek yok.
- İnternet tarayıcınız üzerinden Temp-mail.org adresine giriş yapın.
- Karşınıza çıkan ekranda “Geçici e-posta adresiniz” başlığı altında bir e posta adresi belirecektir.
- Üye olmak istediğiniz siteye ya da uygulamaya bu mail adresini kopyalayarak onaylayın.
- Ardından sitede yer alan yenileme tuşuna basarak e posta kutusunu yenileyin.
- Gelen mail birkaç dakika içerisinde Temp Mail sitesinde e posta alanında yer alacaktır.
- Güvenli bir şekilde gelen maili okuyabilir, hesap doğrulaması yapabilirsiniz.
- Siteden çıktıktan birkaç dakika içerisinde mail adresi kendisini imha edecek, gelen maillerinize siz dahi bir başkası erişim sağlayamayacaktır.