eyvallah kral sağolasın1 2 saat aralıkla ve kimsenin olmadığı sunucuda 50m kasarak rahatlıkla 100m yapabilirsiniz.
eyvallah kral sağolasın1 2 saat aralıkla ve kimsenin olmadığı sunucuda 50m kasarak rahatlıkla 100m yapabilirsiniz.
kral bazen veri alınıyor yazısından hemen sonra uygulamayı kapatıyor nedeni nedir yardımcı olurmusun1 2 saat aralıkla ve kimsenin olmadığı sunucuda 50m kasarak rahatlıkla 100m yapabilirsiniz.
Bellek veya işlemci yetersizliğinden RealUI loader kendini otomatik kapatabilir. GTA hilemizin boyutu yüksek olduğu için RealUI Loader çalıştırırken zorluk çıkarabilir. Ön planda sadece RealUI Loader aktif kalsın ve arka planda ki gereksiz uygulamaları sonlandırın.kral bazen veri alınıyor yazısından hemen sonra uygulamayı kapatıyor nedeni nedir yardımcı olurmusun
1 kere çalıştı onun dışında birdaha çalışmadı pcde 200 gb yer var bellek hiç kullanılmıyor arka planda hiç bişi yok ama yinede aynı hatayı alıyorumBellek veya işlemci yetersizliğinden RealUI loader kendini otomatik kapatabilir. GTA hilemizin boyutu yüksek olduğu için RealUI Loader çalıştırırken zorluk çıkarabilir. Ön planda sadece RealUI Loader aktif kalsın ve arka planda ki gereksiz uygulamaları sonlandırın.
windows gerçek zamanlı korumayı kapattığınıza emin olun ve işlemciniz %90 üstü kullanılmadığından emin olun.1 kere çalıştı onun dışında birdaha çalışmadı pcde 200 gb yer var bellek hiç kullanılmıyor arka planda hiç bişi yok ama yinede aynı hatayı alıyorum
herşey normal ama hala aynı hatayı alıp duruyorum herşey dediğiniz gibi ama değişen birşey yok malesef bendemi problemwindows gerçek zamanlı korumayı kapattığınıza emin olun ve işlemciniz %90 üstü kullanılmadığından emin olun.
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.herşey normal ama hala aynı hatayı alıp duruyorum herşey dediğiniz gibi ama değişen birşey yok malesef bendemi problem