Çalışmıyor Grand Theft Auto V RC Free Hack - [Multi Hack/Money Hack]

Worqian

Confirmed Memb.
Konular
7
Ban ihtimali varmı peki?
Kendimize ait serverde kullansak ban yermiyiz?
hayır yemessin ben hala yemedim hala da kullanıyorum yaklaşık bir kaç ay oluyo hatta adamları oyundan attığımda oldu efsane eblli ettim ama hala banlanmadım

mco14

Super Member
Konular
10
güncel olarak bilgi verebilecek varmı sadece para hilesi yapmak istiyorum ban yermiyim

Gidemezdim

Ultra Member
Konular
10
Adam işi biliyor ağa yardımın için sagol

cuguliaboo

Active Member
Konular
1
oyunu açıyorum hileyi aktif edince konsolda yazı çıkıyor ve oyundan atıyor çözümü varmıdır acaba

repinpavyonu

Member
bilgisayara format attım, tekrardan realui indirdim ve hileyi aktifleştirmeye çalıştığımda: 1. konsol açılıyor ve injecting please wait gibisinden bir uyarı veriyor bana. sonrasında 2. konsol açıldığında bir anda oyun ve konsol donuyor, 2. konsolda bir sürü yazılar çıkıyor (yakalamak için yetişemiyorum, belki hilenin bu yazıları kayıt ettiği bir dosya vardır) ve oyun bir anda kapanıyor. yardımcı olabilecek birisi var mı?

omertasann

Super Member
Konular
7
bilgisayara format attım, tekrardan realui indirdim ve hileyi aktifleştirmeye çalıştığımda: 1. konsol açılıyor ve injecting please wait gibisinden bir uyarı veriyor bana. sonrasında 2. konsol açıldığında bir anda oyun ve konsol donuyor, 2. konsolda bir sürü yazılar çıkıyor (yakalamak için yetişemiyorum, belki hilenin bu yazıları kayıt ettiği bir dosya vardır) ve oyun bir anda kapanıyor. yardımcı olabilecek birisi var mı?
şuanlık herhalde bir sorun var fix gelmesi lazım