Gta 5 Online Ban

en3rrr

Confirmed Memb.
Konular
5
Gta 5 Online Ban

(İsmini burada vrmeyeceğim) Online bir hesap satış sitesinden gta5 hesabı satın aldım ancak hesapta story modun ilk görevini bitirip onlineye girmeye çalıştıgımda hesabımın banlandıgını gordum bu aynı sekılde 3 kere daha oldu.
Acaba Gta sistem banı gibi bir ban atıp onlineye girmeden oyuncuları banlıyor olabilir mi ? Eğer böyle bir şey yok ise bir kez daha farklı bir yerden hesap alacağım. Eğer ban yeme sebebi benden kaynaklıysa ne yapabiliri ?

Drago

Super Member
Konular
10
Belki aldığın hesapta önceki kullanıcı hile yapmıştır o yüzden olabilir mi?

xempaax

Confirmed Memb.
Konular
3
kral ben 3 defa hileden hesap banlattım 4. hesapda oynuyorum şuan oynarsam ama asla sorun çıkartmıyor

Hbt0553

Active Member
hwid ban sanırım var gta'da net bir fikrim yok ama steamden ve epicdende almışdım gta epic ban yiyince diğer steamde ban yedi

mertardas

Confirmed Memb.
ya şu epic gameste free olunca insanlar 500 tane hesap açtılar ve hepsine hile indirdiler böyle olunca ban sorunu gelmiş olabilir

alev1

Akışına bırak
Super Member
Konular
32
Ben çok gta hesap banlattım ama genede yeni aldım hesaplarda bişey olmuyor banlamıyor eğer hile yapmazssan.

LycanMrX

Super Member
Konular
15
kanka ucuz olmalarının nedeni kullanılıp banlanmış olmaları büyük ihtimal money drop için kullanılmıştır bir daha aynı yerden almanı tavsiye etmem