GÜNCEL METİN 2 HİLESİ SONRUN VAR

eraydik

Super Member
Konular
7
Capslock açık konu başlığı ve içeriğini yazmak yasaktır.
HİLEYİ TAM ANLAMI İLE KURDUM OYUNA GİRİYORUM HİÇ BİR SORUN YOK HİLEYİ ÇALIŞTIRIYORUM ATIYOR BİR DE HİLE YABANCI AYARLARINI TAM NASIL YAPMALIYIM BÖYLE BİR İÇERİK VİDEOSU HAZIRLARSANIZ İYİ OLUR SADECEİNDİRMEYİ ANLATMIŞSINIZ DİER AYARLARI HİÇ AYRINTI VERMEDEN GIZLICA GEÇMİŞSİNİZ

ÇALIŞIYOR AMA -- KULLANAMIYORUM

raizytr

Super Member
hocam hileyi aktif ettiğinizde az ugrasirsaniz olayı çözersiniz ben hic oynamadığım oyun için örnek vereyim az hile ile uğrasınca insan çözüyor nede olsa

rize53xx

Super Member
Konular
3
hile ile girişte problem yok hafıf hile kullanımında bılgınız varsa çözersiniz yoksa uğraşın hıleyte verılen emek kadar uğraşmayacaksınız minim.

eraydik

Super Member
Konular
7
hocam hileyi aktif ettiğinizde az ugrasirsaniz olayı çözersiniz ben hic oynamadığım oyun için örnek vereyim az hile ile uğrasınca insan çözüyor nede olsa
DOĞRU DİYORSUN GARDAŞIM DA UĞRAŞTIM HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM BÖYLE NEYİN NE İŞE YARADIĞINI SÖYLESELER O BİLE YETERLİ OLACAK VİDEO YU AYNI ŞEKİLDE YAPIYORUM AMA AÇTIĞIM KONU DAKİ EKSİKLİKLERİ BULUYORUM
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

hile ile girişte problem yok hafıf hile kullanımında bılgınız varsa çözersiniz yoksa uğraşın hıleyte verılen emek kadar uğraşmayacaksınız minim.
DOĞRU DİYORSUN GARDAŞIM DA UĞRAŞTIM HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM BÖYLE NEYİN NE İŞE YARADIĞINI SÖYLESELER O BİLE YETERLİ OLACAK VİDEO YU AYNI ŞEKİLDE YAPIYORUM AMA AÇTIĞIM KONU DAKİ EKSİKLİKLERİ BULUYORUM

keke27

Super Member
Konular
7