kaladartk Ultra Member Katılım 21 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 359 Tepkime puanı 23 23 Şub 2022 #1 Güncel pubg de kullanacağım macro no recoil programı varmı elinizde? bir tane buldum ama win dayken ypaıyor pubg açınca uygulamıyor ?
Güncel pubg de kullanacağım macro no recoil programı varmı elinizde? bir tane buldum ama win dayken ypaıyor pubg açınca uygulamıyor ?
resul23 Super Member Katılım 22 Şub 2022 Konular 7 Mesajlar 183 Tepkime puanı 121 23 Şub 2022 #2 +1 evet sekmeme ile izleme olsa Oyla 0 Downvote
waweyla Super Member Katılım 10 Ağu 2021 Konular 5 Mesajlar 213 Tepkime puanı 18 23 Şub 2022 #3 elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Oyla 0 Downvote
elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum.
B berkay3169 Active Member Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 23 Şub 2022 #4 selamın aleykum Oyla 0 Downvote
kaladartk Ultra Member Katılım 21 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 359 Tepkime puanı 23 23 Şub 2022 #5 waweyla' Alıntı: elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... dm den mail adresi göndersem oraya indirme linkini atarmısın Oyla 0 Downvote
waweyla' Alıntı: elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... dm den mail adresi göndersem oraya indirme linkini atarmısın
kaladartk Ultra Member Katılım 21 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 359 Tepkime puanı 23 23 Şub 2022 #6 kaladartk' Alıntı: dm den mail adresi göndersem oraya indirme linkini atarmısın Genişletmek için tıkla ... yasak olabilir bunu göndermek istemiyorum link ama editör admin bilgiledirebilirmi yasak mı değil mi ? Oyla 0 Downvote
kaladartk' Alıntı: dm den mail adresi göndersem oraya indirme linkini atarmısın Genişletmek için tıkla ... yasak olabilir bunu göndermek istemiyorum link ama editör admin bilgiledirebilirmi yasak mı değil mi ?
BarBossa Legend Member Katılım 11 Nis 2020 Konular 67 Mesajlar 1,509 Çözümler 207 Tepkime puanı 2,282 23 Şub 2022 #7 waweyla' Alıntı: elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... konu açabilirsin incelenir temiz ise onaylanır Oyla 0 Downvote
waweyla' Alıntı: elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... konu açabilirsin incelenir temiz ise onaylanır
kaladartk Ultra Member Katılım 21 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 359 Tepkime puanı 23 23 Şub 2022 #8 BarBossa' Alıntı: konu açabilirsin incelenir temiz ise onaylanır Genişletmek için tıkla ... waweyla' Alıntı: elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... yeni konu açabilirmisin bu herkese faydası olabilecek birşey eğer uygun olursa alırız Oyla 0 Downvote
BarBossa' Alıntı: konu açabilirsin incelenir temiz ise onaylanır Genişletmek için tıkla ... waweyla' Alıntı: elimde bi program var ve kullanması basit. indirme linki oluşturdum atmam yasak mı değil mi bilmiyorum. ban yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... yeni konu açabilirmisin bu herkese faydası olabilecek birşey eğer uygun olursa alırız
waweyla Super Member Katılım 10 Ağu 2021 Konular 5 Mesajlar 213 Tepkime puanı 18 23 Şub 2022 #9 kaladartk' Alıntı: yeni konu açabilirmisin bu herkese faydası olabilecek birşey eğer uygun olursa alırız Genişletmek için tıkla ... yakında konuyla ilgili işlem yapıcam Oyla 0 Downvote
kaladartk' Alıntı: yeni konu açabilirmisin bu herkese faydası olabilecek birşey eğer uygun olursa alırız Genişletmek için tıkla ... yakında konuyla ilgili işlem yapıcam
vatnek Super Member Katılım 14 Ocak 2022 Konular 3 Mesajlar 166 Tepkime puanı 5 23 Şub 2022 #10 evet banada lazım Oyla 0 Downvote