Güncelleme Ne Zaman Gelecek

Jawelin

Super Member
Konular
15
Merhaba Reality Çalışanları Bunun Gibi Bir Kaç Konu Açtım Ve Net Bi Cevap Alamadım Bu Konuda Almak İstiyorum Wolftu Hilesi Artık Ne Zaman Guncellenek Neredeyse Tüm Oyunlara Güncelleme Geldi Wolftu Hack e Gelmedi Sebebi Nedir Ve Tahmini Ne Zaman Gelir (yakında gelir vb. Boş cevaplar yazmayın lütfen)

urasdll

Super Member
Konular
1
kanka wolftü de çalışan tek free hile zaten wolftü rc vip daha ne istiyorsun ki ölümsüzlük bile var bi tek envanter yok

jusqi

Moderator
Konular
5
Merhaba sayın üyemiz @Jawelin ,
Meraklı ve sabırlı anlayışınızı anlıyoruz, Realitycheats ailesi olarak çok yakında tahminen 1-2 ay içerisinde yeni driver ile birlikte wolftü ve Valorant oyunları başta olmak üzere büyük bir güncelleme alacaktır. Bunun yanında hilelerin dışında Forum olarak da çok büyük bir yeniliğe gidiyoruz. Sabırla bekleyin. Alışılagelmişin dışında büyük bir güncelleme Realitycheats ailesini beklemektedir.

Jawelin

Super Member
Konular
15
Merhaba sayın üyemiz @Jawelin ,
Meraklı ve sabırlı anlayışınızı anlıyoruz, Realitycheats ailesi olarak çok yakında tahminen 1-2 ay içerisinde yeni driver ile birlikte wolftü ve Valorant oyunları başta olmak üzere büyük bir güncelleme alacaktır. Bunun yanında hilelerin dışında Forum olarak da çok büyük bir yeniliğe gidiyoruz. Sabırla bekleyin. Alışılagelmişin dışında büyük bir güncelleme Realitycheats ailesini beklemektedir.
Teşekkür Ederim iyi çalışmalar

Reveranche

Premium Member
Konular
3
Reis suan calisir durumda wolftü, bilgine

sometimes

Super Member
Konular
9
en iyi hile wolftü rc vip kanka daha ne istiyorsun içinde sadece envanter yok

grkmsen

Ultra Member
Konular
13
wolftü zaten çalışıyor şuan

kralbey10

Super Member
Konular
1
Ulan 14 15 yaşlarında bu hileleri internet cafeciler satardı o zamanın parası sene 2013 100 tl falandı iyi paraydı kaç sene geçmiş üstünden hala envanter hack hiç bir yerde yok.