guncelleme ne zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Şu anda hileyi oyunun son sürümüne uyarlıyoruz. Bu sırada mavi ekran sorunları ve diğer ufak tefek problemleri de iyileştiriyoruz.
Aynı zamanda farklı oyunlar üzerinede çalışıyoruz.
Her şeyin kusursuz çalıştığından emin olduktan sonra yeniden kullanıma sunacağız. Kısa bir süre içinde hazır olacak.
Beklediğinize değeceğini biliyorsunuz. 😉

HackedByUser

Super Member
Konular
22
Yüksek ihtimal yarın gelir güncelleme yazısı beni korkutuyor geçen yıllarda yine böyle olduğunda kaldırılmıştı.

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
admin Windows 11 de oluşan sorunların farkındayız. Birkaç gün içinde güncellemeyle düzelteceğiz Gibi bir yazı yazmıştı bi konuya İNŞALLAH hayırlısıyla düzeltilirde bekliyoruz haber etsinler bari güncellendiğini öğrenipde deniyelim, Ben kaç defa girdim mavi ekran yedim, O kadar çok denedim ki. Bilgisayar artık açılmadı, yemin ederim çok zor açtım, bilgisayar bozuldu. Sürekli mavi ekran verdi. Çok istiyordum denemek.

Son düzenleme:

1Enjoy

Forward
Owner
Konular
39
Web sitesi
realitycheats.com
Şu anda hileyi oyunun son sürümüne uyarlıyoruz. Bu sırada mavi ekran sorunları ve diğer ufak tefek problemleri de iyileştiriyoruz.
Her şeyin kusursuz çalıştığından emin olduktan sonra yeniden kullanıma sunacağız. Kısa bir süre içinde hazır olacak.

Çözüm

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
Değeceğini biliyoruz tabi ama alışmıştım kullanmaya şimdi yok, yokluğu belli :D

Mühürdar

Confirmed Memb.
Konular
6
Hocam sadece güncelleme mi bitti,mavi ekran çözüldü mü win 11 için, çünkü ona göre gircem mavi ekran okadar çok yedimki yiyince açılmıyor pc kafayı yedi denmekten
Oyunun son sürümüne uyarlayıp ufak tefek bugları fixlemişler. Mavi ekranla ilgili güncelleme bu gün yarın gelir, deneme şimdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...