Kamajo
Super Member
- Konular
- 5
Merhaba arkadaşlar bugün pasif gelir olarak günde 10 dakikanızı ayırarak para kazanmanızı sağlayacak bir site buldum normalde reklam izleme sitelerinde izlenme başına gelirin %40'ı kullanıcıya verilirken bu sitede %60 pay veriliyor İlk birkaç gün reklam fiyatları düşük olsa da 3 gün sonunda kazanacağınız para miktarı yarı yarıya artıyor kayıt olurken sadece e-posta istiyor kayıt olduktan sonra anında para kazanmaya başlayabilirsiniz paranızı çekmeniz için en az 0.03$ bakiyenizin olması gereklidir.
Çok az bir zamanda minimum para çekme limitine ulaştım dediğim gibi bir süreden sonra gelir artıyor o yüzden hemen pes etmeyin emek vermeden kimse kazanamaz ve ayrıca bazı kişiler babasının hayrınamı para veriyor diye bilir cevap hayır babasının harına adamlar para vermiyor size siz reklam izledikçe onlarda siteye reklam veren kişilerden kazanıyor biraz fazla uzattım ama tamamen açıklamak istedim sorunuz olursa yazarsınız ve unutmadan sitenin bir uzantısı var onu kurarak daha kolay para kazanabilirsiniz sitede talimatlar var zaten
SİTE
sağ üstten sign up diyerek kayıt olabilirsiniz iyi kazanmalar hocam.
Çok az bir zamanda minimum para çekme limitine ulaştım dediğim gibi bir süreden sonra gelir artıyor o yüzden hemen pes etmeyin emek vermeden kimse kazanamaz ve ayrıca bazı kişiler babasının hayrınamı para veriyor diye bilir cevap hayır babasının harına adamlar para vermiyor size siz reklam izledikçe onlarda siteye reklam veren kişilerden kazanıyor biraz fazla uzattım ama tamamen açıklamak istedim sorunuz olursa yazarsınız ve unutmadan sitenin bir uzantısı var onu kurarak daha kolay para kazanabilirsiniz sitede talimatlar var zaten
SİTE
sağ üstten sign up diyerek kayıt olabilirsiniz iyi kazanmalar hocam.