GÜVENLİ DNS DEĞİŞTİRİCİ

erenssf

Member
Arkadaşlar merhaba bundan 2 hafta once goodbyedpi diye bir uygulama dns degistrici kullaniyordum 1 gun sonra geve butun hesaplarim calindi veya giris yapildi bunun gibi olmayan dns degistirici bikiyormusunuz

NOT:LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN

ÖR: -BİLMİYORUM -BULAMASSİN -BAŞKA YOK
eğer pcdeysen denetim masası ağ ayarlarından internete tıklatıp ağ protokolu ayarına giriyosun tiki kaldır 8888 alttakide 8844 olucak

eren03

Active Member
Warp 1.1.1.1 bir arkadaşım kullanıyordu bir sorun yaşamadı

gkoHUB

Member
knk büyük ihtimal farklı bir dpi indirdin türk versionunu indirirsen hiç bir sıkıntı olmuyor tavsiye ederim

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Warp 1.1.1.1 kullanmanı tercih ederim dc kapandığı günden beri kullanıyorum herhangi bir sorunu yaşamadım gerekirse oyunlarda ping sorunu olsun veya nette bir yavaşlama olsun herhangi bir sorunu yok kullanmanı tavsiye ediyorum

Dervis xD

Active Member
Arkadaşlar merhaba bundan 2 hafta once goodbyedpi diye bir uygulama dns degistrici kullaniyordum 1 gun sonra geve butun hesaplarim calindi veya giris yapildi bunun gibi olmayan dns degistirici bikiyormusunuz

NOT:LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN

ÖR: -BİLMİYORUM -BULAMASSİN -BAŞKA YOK
Warp internetini yavaşlatıyor sunucuya bağlandığı için dpi bir süredir kullanıyorum bir yanlışını görmedim.

Tokibtw

Active Member
goodbydpi ama farkli bir surumunu kullaniyorum bir calinti veye defender sorunu yasamadim, dosya yollama gibi bir iznim varsa yollayabilirim.