Güzel bir monitör önerisi verebilirmisin ?

sanimanta

Member
Çok eski bir bilgisayarımın eski monitörünü kullanıyorum 60 hz falan bunu 2. ekran yapmayı düsünüyorum cs / pubg falan oynamak icin bi monitor düşünüyorum öneririmsisinz bana güzel bir şey büyük ekranda oynamayı daha cok severim bu arada
Excalibur M.E238FHD-G kullanabilirsin arkadaşın yazdığı gibi kuzenimde var gayet akıcı 200hz

gorkembatnn

Active Member
Çok eski bir bilgisayarımın eski monitörünü kullanıyorum 60 hz falan bunu 2. ekran yapmayı düsünüyorum cs / pubg falan oynamak icin bi monitor düşünüyorum öneririmsisinz bana güzel bir şey büyük ekranda oynamayı daha cok severim bu arada
bütçe belirtmemişsin ama genede ben önereyim Gamebooster 24.5ınc 0.5ms 280hz monitörünü kullanıyorum aktif olarak fps oyunları oynuyorum tam bir fiyat permormans monitörü

Abidinbey

Active Member
Casper Excalibur M.E27FVC-E 27" 300HZ 1MS 400NIT Fast VA Curved HDR10 Oyuncu Monitörü önerebilrim gayet güzel monitör

solukgecee

Active Member

AOC C27G2ZE/BK 27"inç Kavisli Oyuncu Monitörü, VA, 240Hz, 0.5ms, Freesync Premium, DP+HDMI, Full HD 1500R Curved Gaming Monitör [Enerji Sınıfı F] buna benzer bir monitörü ben kullanıyorum tavsiye ederim​