Harddisk Geri getirilemez şekilde sıfırlama

CodeR

Ultra Member
Konular
14
Arkadaşlar bilgisayar kesinlikle bios a girmiyor var yoksa girmeden hard diski veri kurtarılamaz bir şekilde sıfırlamak istiyorum Yardımcı olur musunuz?

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
Siber Güvenlik üzerindeysen bunu bilmen gerekmiyor mu? neyse konu bu değil. Türkçeni biraz düzeltmeni öneririm tam istediğin şeyi açıklayamamışsın. HDD verileri geri getirilemez şekilde sıfırlamak mı istiyorsun? low level format ile deneyebilirsin. en mantıklı yol hdd imha etmek :\

CodeR

Ultra Member
Konular
14
Siber Güvenlik üzerindeysen bunu bilmen gerekmiyor mu? neyse konu bu değil. Türkçeni biraz düzeltmeni öneririm tam istediğin şeyi açıklayamamışsın. HDD verileri geri getirilemez şekilde sıfırlamak mı istiyorsun? low level format ile deneyebilirsin. en mantıklı yol hdd imha etmek :\
Bilgisayar bios a girmiyor bu yüzden low level format ile bunu yapamam en son çare harddisti çökerticem çözüm bulamaz isem
Format atarken biçimlendir seçeneği var ordan oluyor diye biliyorum
Format atamıyorum bios a girmiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen veriler feri getirmemek üzre sıfırlamam gerekiyor